Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

«Ούτε ευρώ για τον Μανωλά»

Σε διάψευση των πληροφοριών που την θέλουν να έχει καταθέσει πρόταση για τον Κώστα Μανωλά προχώρησε η Μπενφίκα. «Ούτε 7,5 εκατ, ούτε ένα ευρώ δεν προσφέραμε ή θα προσφέρουμε», λένε οι Πορτογάλοι.

«Ούτε ευρώ για τον Μανωλά»
Επίσημη θέση στο θέμα που έχει προκύψει για τον Κώστα Μανωλά πήρε η Μπενφίκα.

Με ανακοίνωσή τους, οι Πορτογάλοι διαψεύδουν κατηγορηματικά δημοσιεύματα (όπως το σημερινό της «O Jogo») που τους θέλουν να έχουν καταθέσει πρόταση 7,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό.

Ανεξάρτητα λοιπόν απ’ το αν αυτή είναι η πραγματικότητα ή δεν θέλουν να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες ότι η προσφορά τους απορρίφθηκε από τους «ερυθρόλευκους», οι «αετοί» σημειώνουν χαρακτηριστικά πως δεν προσέφεραν ούτε 7,5 εκατ., ούτε καν ένα ευρώ για τον παίκτη.

Προαναγγέλλουν, δε, ότι δεν θ’ ασχοληθούν ούτε στο μέλλον με την περίπτωσή του, σημειώνοντας στο τέλος της ανακοίνωσης ότι «υπάρχουν όρια στη φημολογία και αυτή τη φορά ξεπεράστηκαν».


Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Μπενφίκα αναφέρει

«Ο καιρός περνάει και ο Τύπος πληθαίνει με πληροφορίες για την “ενίσχυση” Μπενφίκα. Ωστόσο είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσουμε ότι το ρόστερ της ομάδας για τη σεζόν 2014/15, όπως είναι πρακτική του συλλόγου, θα γίνει βάσει αυστηρού σχεδιασμού σε συγκριμένο χρόνο.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε ορισμένους μάνατζερ ή ομάδες που θέλουν να ανεβάσουν την τιμή των παικτών τους να διαρρέουν ειδήσεις που στερούνται βάσης.

Στο προκείμενο: Η Μπενφίκα δεν έχει κάνει καμία επίσημη προσφορά για τον Κώστα Μανωλά, ούτε 7,5 εκατ. ευρώ αλλά ούτε ενός ευρώ. Δεν έγινε τέτοια πρόταση, ούτε θα γίνει. Υπάρχουν όρια στη φημολογία και αυτή τη φορά ξεπεράστηκαν»
. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: