Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Για την ώρα… μόνο Τσέλσι!!

Δεν σκοπεύει να αφήσει την Τσέλσι για την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι ο Εντέν Αζάρ, με τον ίδιο ωστόσο να μην κλείνει εντελώς την πόρτα των Παριζιάνων. Τι είπε για τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Για την ώρα… μόνο Τσέλσι
Φήμες ήθελαν τον Εντέν Αζάρ κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο όπως τόνισε ο ίδιος δεν σκοπεύει να αφήσει την Τσέλσι το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα ο νεαρός άσος επιβεβαίωσε πως την συγκεκριμένη χρονική στιγμή έχει στρέψει αλλού την προσοχή του, αλλά παρά το συμβόλαιο που έχει με τους «μπλε» άφησε ερωτηματικά σε σχέση με το μέλλον του.

«Αυτή την στιγμή, θέλω απλώς να επικεντρωθώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ήταν η τοποθέτηση του 23χρονου Βέλγου, για να προσθέσει: «Έχω συμβόλαιο με την Τσέλσι και δεν θέλω να αφήσω τον σύλλογο».

Επιπλέον μίλησε στην «Equipe» για το αγαπημένο του «10» που φοράει τόσο στην Τσέλσι, όσο στην Λιλ προηγουμένως, αλλά και στην εθνική, συνδέοντάς το με το είδωλό του, τον Ζινεντίν Ζιντάν.

«Είναι ο αγαπημένος μου αριθμός, που τον φορούσε ένα από τα ποδοσφαιρικά μου είδωλα, ο Ζινεντίν Ζιντάν», ήταν τα λόγια του Αζάρ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: