Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Πάτησε χορτάρι ο Σουάρες!

Μπορεί να πραγματοποίησε μόλις μια ελαφριά προπόνηση για 25 λεπτά, ωστόσο η κατάσταση του Λουίς Σουάρες φαίνεται να καλυτερεύει, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο φυσικοθεραπευτής της εθνικής Ουρουγουάης!

Πάτησε χορτάρι ο Σουάρες
Χαμόγελα μετά από καιρό στις τάξεις τις εθνικής Ουρουγουάης, καθώς ο Λουίς Σουάρες έκανε την πρώτη του προπόνηση ύστερα από δύο εβδομάδες απουσίας!

Την Παρασκευή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο όπου έκανε χαλαρές ασκήσεις και λίγο τζόκινγκ, σε μια προπόνηση διάρκειας 25 λεπτών.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα από το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο, κάτι που τον οδήγησε και στο χειρουργείο, ωστόσο ο φυσικοθεραπευτής της «σελέστε» εμφανίζεται αισιόδοξος σχετικά με την πορεία της αποθεραπείας του.

«Όλα τα βήματα που έχει κάνει μέχρι στιγμής είναι θετικά», ήταν η τοποθέτηση του Χοσέ Ερρέρα στην «Associated Press».

Στο ίδιο κλίμα βρίσκεται και ο προπονητής της εθνικής Ουρουγουάης, Όσκαρ Ταβάρες που θα περιμένει να δει την ετοιμότητα του Σουάρες μέχρι και την τελευταία στιγμή.

«Τα πηγαίνει πολύ καλά μέχρι τώρα και αυτό μας δίνει την ελπίδα πως θα συνεχίσει να βελτιώνεται», ήταν τα λόγια του 67χρονου τεχνικού. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: