Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Νίκησε και κοιτάει… Μεξικό!(video)

Το Καμερούν επικράτησε 1-0 της Μολδαβίας με γκολ του Έντγκαρ Σάλι, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει Μουντιάλ και τώρα στρέφει την προσοχή του στο ματς κόντρα στο Μεξικό. Εκτός αποστολής ο Ετό.

Νίκησε και κοιτάει… Μεξικό (video)
Δίχως να εντυπωσιάσει και χωρίς τον Σάμουελ Ετό στη σύνθεση του, το Καμερούν νίκησε στην τελευταία του φιλική αναμέτρηση πριν την πρώτη για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Το μοναδικό τέρμα του ματς σημείωσε ο Έντγκαρ Σάλι στο 30 λεπτό. Δεν συμπεριλήφθηκε στην 19αδα ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Σαρλ Ιτάνζ. Πλέον η προετοιμασία για τους παίκτες του Βόλκερ Φίνκε μπαίνει στην τελική ευθεία για το Μουντιάλ, όπου στις 13 Ιουνίου θα αντιμετωπίσουν το Μεξικό. Επιπλέον, στο όμιλο βρίσκονται Βραζιλία και Κροατία.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Καμερούν (Φίνκε): Φεουτζού (46’Εντζογκ), Σετζού, Ενκουλού (46’ Νουνκέου), Νιούμ, Μπεντίμο (46’ Ασού-Εκοτό), Ενγκουεμό (46’ Ολίνγκα), Σονγκ, Ενόχ, Γουέμπο (46’ Αμπουμπακάρ), Μουκαντζο, Σαλί (71’ Ματίπ).

Στον πάγκο έμειναν οι Τζεουγκούε, Σούπο-Μότιν.

Μολδαβία (Καράς): Ναμάσκο (46’ Καλανκέα), Πόσματς, Λέου (35’ Βρεμέα), Μπουρχιου, Α. Αντονίουτς (Μπουγκνέατς), Κλόνιν, Σιντορένκο (80’ Τουρκτσάν), Πάτρατς, Γκεοργκίεφ (70’ Κασκαβάλ), Μ. Αντονίουτς, Ιβάνοφ (46’ Σεπτίνε).

Στον πάγκο έμεινε ο Ερχάν.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: