Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

«Καθάρισε» ο Βίγια!!

Η κουρασμένη Ισπανία περίμενε από τον Νταβίντ Βίγια να "καθαρίσει" για να νικήσει το Ελ Σαλβαδόρ με 2-0 στις ΗΠΑ.

«Καθάρισε» ο Βίγια
Η Ισπανία επικράτησε 2-0 του Ελ Σαλβαδόρ στις ΗΠΑ με τα δύο γκολ του Βίγια, που μπήκε αλλαγή στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, στο τελευταίο φιλικό των παγκόσμιων πρωταθλητών και πρωταθλητών Ευρώπης πριν την αναχώρηση για τη Βραζιλία και τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ την επόμενη εβδομάδα.

Οι «φούριας ρόχας» έδειξαν κουρασμένοι και καταπονημένοι από τα πολλά ματς των παικτών που αποτελούν το ρόστερ τους, με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να ξεκινά με τη βασική ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του και στο δεύτερο ημίχρονο έκανε κάποιες αλλαγές που «φρέσκαραν» την ομάδα.

Οι νικητές έχασαν κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο, όμως μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, δεν απείλησαν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. Η είσοδος του Βίγια αντί του Φάμπρεγας στο 46’ έφερε μια επιθετική πνοή και ο νέος σταρ του MLS άνοιξε το σκορ στο 60’ μετά από συνδυασμό πολλών παικτών. Οι Ισπανοί πίεσαν στη συνέχεια χωρίς να καταφέρουν κάτι ιδιαίτερο μέχρι το 87, όπου ο πρώην παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Η σύνθεση της Ισπανίας: Κασίγιας (82’ Ντε Χέα), Χουανφράν, Χάβι Μαρτίνεθ, Σέρχιο Ράμος, Αλμπα, Κόκε, Τσάμπι Αλόνσο (67’ Μπουσκέτς), Φάμπρεγας (46’ Βίγια), Πέδρο (46’ Καθόρλα), Ντιέγκο Κόστα (72’ Τσάβι), Ινιέστα (46’ Σίλβα) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: