Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Αποφασίζουν για τον… νέο ΠΑΟΚ!

Τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν θα αποφασίσουν εντός της ημέρας πιθανότατα οι κ.κ. Σαββίδης, Αναστασιάδης και Βρύζας. Αυξάνονται οι πιθανότητες να επιστρέψει ο Μαλεζάς.

Αποφασίζουν για τον… νέο ΠΑΟΚ
Δεδομένες θεωρούνται οι αλλαγές σε όλα τα επίπεδα για τον ΠΑΟΚ. Με την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να προχωρήσουν αρκετές υποθέσεις που ήταν σε… αναμονή, λόγω της απουσίας του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Πρώτα από όλα είναι η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Άγγελο Αναστασιάδη, καθώς και η παρουσίασή του από τον Ζήση Βρύζα.

Μέσα στις επόμενες τρεις μέρες θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα που αφορούν τα πλάνα του «Δικεφάλου του Βορρά» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όλες αυτές τις μέρες ο προπονητής και ο πρόεδρος του συλλόγου ήταν σε επαφή και κατέστρωναν τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει η ομάδα, ώστε να πετύχει τους στόχους που δεν μπόρεσε φέτος.

Ωστόσο, απαραίτητη είναι και η τοποθέτηση του Σαββίδη επί τους θέματος, αφού εκείνος αποφασίζει αν θα υπάρξει (σημαντική από οικονομικής άποψης) ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα και αν θα υπάρξουν εξελίξεις με ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Εν τω μεταξύ, αυξάνονται οι πιθανότητες να επιστρέψει ο Στέλιος Μαλεζάς στην Τούμπα, ύστερα από το πέρασμά του από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ που έμεινε ελεύθερος. Τη φετινή σεζόν ο 29χρονος αμυντικός είχε 12 συμμετοχές στη β’ κατηγορία της Γερμανίας με 814 λεπτά συμμετοχής.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: