Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Θέλει πολλά ο Νάτχο…!!

natxo
Το ποσό των 2.000.000 ετησίως ζήτησε ο Μπίμπρας Νάτχο από τον ΠΑΟΚ για νέο τριετές συμβόλαιο. Όπως ήταν φυσικό, οι υπερβολικές απαιτήσεις του δεν έγιναν αποδεκτές.
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στην τελευταία τηλεφωνική επαφή που είχαν με τον Ισραηλινό μέσο, τον κάλεσαν να επιστρέψει στην… πραγματικότητα και να μην μένει προσκολλημένος στο «μυθικό» συμβόλαιο, που έκανε παλαιότερα, με μια πρώην πάμπλουτη ρωσική ομάδα, όπως η Ρούμπιν Καζάν.
Μόνο εάν προσγειωθεί στα σημερινά ποδοσφαιρικά οικονομικά δεδομένα θα είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν ξανά μαζί του. Ο Ιβάν Σαββίδης προσφέρει μέχρι 800.000 ευρώ τον χρόνο, μαζί με τα μπόνους, στο Νάτχο. Ούτε ευρώ παραπάνω…
Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι το ποσό που αξιώνει ο Ισραηλινός μέσος μπορεί να το βρει μόνο στις πέντε πρώτες ομάδες της Αγγλίας και της Γερμανίας. Tέτοιου βεληνεκούς, όμως, ομάδες πολύ δύσκολα θα ενδιαφερθούν για τον Νάτχο, αλλά ακόμα και εάν ενδιαφερθούν, ο Ισραηλινός θα δεινοπαθήσει εκεί, λόγω του σκληρού ποδοσφαιρικού στυλ, αυτών των χωρών. Ως εκ τούτου, στον ΠΑΟΚ συμπεραίνουν, ότι οι πιθανότητες να επανέλθει στις συζητήσεις με ρεαλιστικότερες προσδοκίες ο Ισραηλινός, είναι υπαρκτές.  
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: