Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Προβλημάτισε η Αγγλία!!

Δεν έδειξε πως μπορεί να διεκδικήσει στα ίσα την κατάκτηση του Μουντιάλ από τα θεωρητικά φαβορί η Αγγλία, με το 0-0 ου έφερε κόντρα στην, επίσης, μουντιαλική Ονδούρα στο Μαϊάμι.

Προβλημάτισε η Αγγλία
Η Αγγλία ήρθε 0-0 με την Ονδούρα στο Μαϊάμι στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων πριν την έναρξη του Μουντιάλ την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι παίκτες του Ρόι Χότζον δεν κατάφεραν να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από τη χώρα της Καραϊβικής και παρουσίασαν προβλήματα στο κέντρο, με τον Βρετανό τεχνικό να παρατάσσει αρκετούς εκ των βασικών παικτών στον αγωνιστικό χώρο και να βλέπει τους παίκτες του να έχουν μεν την κατοχή, όμως να μην μπορούν να δημιουργήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, παρά και την αποβολή του Μπέκελες στο 66'.

Από την άλλη, οι Αμερικανοί έδειξαν πως θα διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν στον πέμπτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έχασαν και αυτοί κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Το ματς διεκόπη για μισή ώρα, λόγω καταιγίδας που ξέσπασε.

ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Τζόνσον, Μπέινς, Χέντερσον (83’ Λάμπαρντ), Κέιχιλ, Γιαγκέλκα, Λαλάνα, Τζέραρντ (46’ Μπάρκλεϊ), Στάριτζ, Ρούνεϊ (46’ Γουίλσιρ) Ουέλμπεκ (79’ Λάμπερτ)

ΟΝΔΟΥΡΑ: Βαγιαδάρες, Μπέκελες, Ιζαγκίρε (91’ Μαρτίνεζ), Γκαρίδο (46’ Κλάρος), Μπερνάντεζ, Φιγκερόα, Τσάβεζ (61’ Ναχάρ), Παλάσιος, Κόστλι (69’ Ντελγκάδο), Μπένγκτσον (75’ Παλάσιος), Εσπινόζα (87’ Γκαρσία) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: