Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

«Παραμύθι» το Κατάρ για Τσάβι!!

Πλήρως διέψευσε τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Αλ-Σαντ προς τον Τσάβι, ο ίδιος ο σύλλογος από το Κατάρ τονίζοντας πως πρόκειται για μια ανακριβή και μη ρεαλιστική ιστορία.

«Παραμύθι» το Κατάρ για Τσάβι
Χρυσάφι έμοιαζε να στρώνει η Αλ-Σαντ στην Μπαρτσελόνα για να κάνει δικό της τον Τσάβι, ωστόσο τα ισπανικά αυτά δημοσιεύματα «ακυρώθηκαν» επισήμως από την ομάδα από το Κατάρ!

Συγκεκριμένα ο ραδιοφωνικός σταθμός της Καταλονίας είχε ισχυριστεί πως η Αλ-Σαντ ετοιμάζει μια τρομερά επικερδή προσφορά για τον 34χρονο μέσο των «μπλαουγκράνα» και την ομάδα του Κατάρ να δίνει άμεσα στην απάντησή της…

«Η επίσημη ιστοσελίδα της Αλ-Σαντ αρνείται όλα τα νέα που είχαν μεταφερθεί σχετικά με την πρόταση του συλλόγου στην Μπαρτσελόνα για τον ποδοσφαιριστή, Τσάβι Ερνάντες. Όλα όσα ειπώθηκαν είναι ανακριβής και μη ρεαλιστικά», ήταν η επίσημη ανακοίνωση της Αλ-Σαντ.

Αναφορικά με το συμβόλαιο του διεθνούς Ισπανού, λήγει το καλοκαίρι του 2016 και όπως έχει επιβεβαιωθεί και από τον ίδιο τον Τσάβι, επιθυμία του είναι να κλείσει την καριέρα του στο «Καμπ Νου». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: