Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Στο Κατάρ ο Κουφός!

Την τεχνική ηγεσία της Αλ Ραγιάν ανέλαβε ο Στέργιος Κουφός ο οποίος θα έχει για βοηθό τον Θανάση Γιαπλέ.

Στο Κατάρ ο Κουφός
Ο πρώτος Ευρωπαίος προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο ομάδας του Κατάρ είναι ο Στέργιος Κουφός. Ο άλλοτε τεχνικός του ΑΓΟΡ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αλ Ραγιάν όπου θα έχει στο πλευρό του, τον Θανάση Γιαπλέ, με τον οποίο είχε άρτια συνεργασία στην κρητική ομάδα.

Το κλαμπ του Έλληνα κόουτς θεωρείται απ’ τα πιο δημοφιλή της χώρας, έχοντας κατακτήσει 15 πρωταθλήματα, 12 Κύπελλα, ενώ έχει αναδειχθεί και πρωταθλήτρια Ασίας δις (2002, 2005).

«Έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου. Είναι τιμητικό ότι η ιστορική ομάδα της Αλ Ραγιάν, επιλέγει ένα ελληνικό προπονητικό τιμ στην προσπάθειά της να επιστρέψει στην κορυφή. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι η αγάπη για το μπάσκετ, αλλά και η βούληση δημιουργίας ενός τρομερά οργανωμένου μπασκετικού οικοδομήματος, στα πρότυπα των κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Ελπίζω πως με τον Θανάση Γιαπλέ θα κάνουμε καλή δουλειά όπως είμαι ότι θα κάνει σπουδαία δουλειά και ο Βασίλης Φραγκιάς στην εθνική Κατάρ. Οι Έλληνες προπονητές καλούμαστε να δείξουμε ότι είμαστε οι πλέον καταρτισμένοι σε μία χώρα η οποία διψά για να δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό μπασκετικό πρότζεκτ».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: