Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Μόνο «διάβολοι» δεν ήταν!! (video)

Προβλημάτισε το Βέλγιο στη νίκη 1-0 επί της Τυνησίας στις Βρυξέλλες, λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ στη Βραζιλία.

Μόνο «διάβολοι» δεν ήταν (video)
Το Βέλγιο επικράτησε 1-0 της Τυνησίας στο «Ρουά Μποντουέν» των Βρυξελλών με γκολ στο 89’ στο τελευταίο φιλικό ματς προετοιμασίας, ενόψει της συμμετοχής των «κόκκινων διαβόλων» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας σε μερικές μέρες.

Ο Μαρκ Βίλμοτς χρησιμοποίησε κατά το πλείστον τους θεωρητικά βασικούς παίκτες για τη διοργάνωση στη «χώρα του καφέ», κάνοντας κάποιες αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, όμως σίγουρα δεν είδε αυτά που θα περίμενε από τους ακριβοπληρωμένους άσους του, που φιλοδοξούν να αποτελέσουν ένα από τα αουτσάιντερ της διοργάνωσης.

Ο Μέρτενς ήταν ο σκόρερ της αναμέτρησης στο 89’, έχοντας μπει ως αλλαγή στο 46’ στη θέση του Φελαϊνί, μετά την ασίστ του Τσαντλί, που, επίσης, χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.



Η σύνθεση του Βελγίου: Κουρτουά, Κομπανί, Βαν Μπούιτεν, Βερτόνχεν, Αντερβάιρελντ (46’ Βαν Ντε Μπόρε), Ντεμπελέ, Φελαϊνί (46’ Μέρτενς), Ντεφούρ, Αζάρ (74’ Γιανουζάι), Μιραλάς (62’ Τσαντλί), Οριγκί (62’ Λουκάκου)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: