Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Χαλαρό «τανγκό» απ' την Αργεντινή!! (video)

Ικανοποιημένοι πρέπει να έμειναν οι ιθύνοντες της Αργεντινής από την εμφάνιση της «αλμπισελέστε» και τη νίκη 2-0 κόντρα στη Σλοβενία.

Χαλαρό «τανγκό» απ' την Αργεντινή (video)
Η Αργεντινή νίκησε 2-0 τη Σλοβενία στο «Θιουδάδ Ντε Λα Πλάτα» στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας των δυο φορές παγκόσμιων πρωταθλητών πριν την έναρξη του Μουντιάλ την ερχόμενη Πέμπτη και έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, στην προσπάθεια της να αποδείξει πως αποτελεί ένα εκ των μεγάλων φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Ο Αλεσάντρο Σαμπέγια παρέταξε μα ντεμί ενδεκάδα με βασικούς και αναπληρωματικούς και στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποίησε κατά κύριο λόγο τους βασικούς του παίκτες, με τους δυο αστέρες της ομάδας, Λεονέλ Μέσι και Σέρχιο Αγκουέρο, να μπαίνουν ως αλλαγή.

Ο Ρίκι Αλβαρες άνοιξε το σκορ στο 12’, για να έρθει μπαλιά του άσου της Μάντσεστερ Σίτι σε αυτόν της Μπαρτσελόνα στο 76’ για το 2-0.



Η σύνθεση της Αργεντινής: Ρομέρο, Μπασάντα, Φρεντ. Φερνάντες, Ρόχο, Μαστσεράνο (77’ Μαμάνα), Μάξι Ροντρίγκες (58’ Αγκουέρο), Μπίλια (14’ Καμπανιάρο), Εντσον Πέρες, Α. Φερνάντες (58’ Γκάγκο), Ρίκι Αλβαρες (57’ Ντι Μαρία), Λαβέτσι (58’ Μέσι) 


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: