Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Πιέζει για Κουρμπέλη, περιμένει για φορ!

Εντείνει η ΑΕΚ τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Κουρμπέλη από τον Αστέρα. Αναμονή για την απάντηση του Παπαδόπουλου, εναλλακτική ο Λάζοβιτς. Οι μεταγραφικές εκκρεμότητες.

Πιέζει για Κουρμπέλη, περιμένει για φορ
Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση απόκτησης του Άρη Σοϊλέδη, η ΑΕΚ κάλυψε το αριστερό άκρο της άμυνας και μετρά πλέον 12 μεταγραφές για την ερχόμενη περίοδο. Η «Ένωση» μένει να αποκτήσει πλέον έναν ή δύο επιθετικούς, έναν αριστερό ακραίο μεσοεπιθετικό, έναν κεντρικό αμυντικό κι έναν μεσοαμυντικό.

Για τη θέση του φορ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Την Τρίτη αναμένεται η απάντηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην πρόταση που του έχει γίνει και εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα πει το «ναι». Σε περίπτωση που η κατάληξη δεν είναι θετική με τον 32χρονο άσο, στο προσκήνιο θα περάσει ο συνομήλικός του, Ντάνκο Λάζοβιτς, που πάντως για την ώρα είναι δεύτερη επιλογή των «κιτρινόμαυρων».

Όσον αφορά το κέντρο άμυνας, διακαής πόθος είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο 21χρονος άσος θέλει να μετακομίσει στην «Ένωση», ενώ η πρώτη κρούση στον Αστέρα έχει γίνει. Οι Αρκάδες φέρονται να αξιώνουν ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ, χρήματα που δεν δείχνει διάθεση να προσφέρει η ΑΕΚ. Εφόσον η τιμή πέσει στις 300-400 χιλιάδες, το θέμα θα προχωρήσει, ειδάλλως ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα στραφεί σε άλλες λύσεις.

Το θέμα του Κώστα Κατσουράνη, που είναι πρώτη επιλογή για τη θέση του μεσοαμυντικού, δύσκολα θα έχει εξέλιξη πριν τελειώσει το Μουντιάλ, ενώ εξετάζονται αμυντικά χαφ κι από το εξωτερικό. Σχετικά με τον δεύτερο επιθετικό που αναμένεται να αποκτηθεί, ο Στεφάν Μουγκόσα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ο 22χρονος Μαυροβούνιος έχει στοιχεία που καλύπτουν την ΑΕΚ και το κόστος απόκτησής του από τη Μλάντοστ δεν είναι μεγάλο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: