Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Μένει Μπάρτσα ο Μασεράνο!!

Την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει ο Χαβιέρ Μασεράνο! Σύμφωνα με την «Mundodeportivo» ο Αργεντινός τα βρήκε σε όλα με τους Καταλανούς και ανανεώνει το συμβόλαιό του.

Μένει Μπάρτσα ο Μασεράνο!
«Ρίζες» αναμένεται να βγάλει στην Μπαρτσελόνα και ο Χαβιέρ Μασεράνο! Σύμφωνα με την «Mundodeportivo» οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να επισημοποιηθεί η επέκταση της συνεργασίας τους.

Το τρέχον συμβόλαιο του Αργεντινού άσου εκπνέει το 2016 και παρά το γεγονός πως υπήρχαν… σύννεφα για το αν θα συνεχίσει στην Βαρκελώνη, εντούτοις φαίνεται πως οι δρόμοι τους δεν θα χωρίσουν!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο παίκτης συμφώνησε να «δεσμεύσει» το μέλλον του μέχρι το 2018, παίρνοντας και μια μίνι αύξηση. Ο μάνατζέρ του είχε μεταβεί στην Βαρκελώνη, είχε συνάντηση με ανθρώπους της Μπάρτσα και πείστηκε για το πόσο πολύ υπολογίζεται (εντός κι εκτός αποδυτηρίων) για τη νέα… εποχή ο εκπρόσωπός του.

Ο Μασεράνο αγωνίζεται στους «μπλαουγκράνα» απ’ το 2010, μόνιμα σχεδόν ως βασική επιλογή και φέτος ειδικά τον είδαμε σε ρόλο στόπερ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: