Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Κάτι κουρασμένα παλικάρια…!

Σημαντικός παράγοντας θα είναι αυτός της κούρασης για την εθνική Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, όπως υποστήριξε ο Πάολο Ντι Κάνιο που έπλεξε το εγκώμιο του Λουκ Σο!

Κάτι κουρασμένα παλικάρια…
Φαβορί είναι η εθνική Ιταλίας στην πρεμιέρα του Μουντιάλ της Βραζιλίας απέναντι στην Αγγλία, ή τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο Πάολο Ντι Κάνιο εξηγώντας το γιατί…

Μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport», αναφέρθηκε στους διεθνείς των «λιονταριών» τονίζοντας πως το δύσκολο πρόγραμμα που έχουν στην Πρέμιερ Λιγκ θα τους πάρει από κάτω.

«Δεν έχουν διάλειμμα τον Χειμώνα. Είναι ωραίο να παίζεις τα Χριστούγεννα, όμως θα πληρώσουν το τίμημα τον Ιούνιο όταν η κόπωση θα είναι ολέθρια», ήταν η τοποθέτηση του 45χρονου τεχνικού, συμπληρώνοντας: «Μου αρέσει πολύ ο Ρούνεϊ, αλλά φτάνει σε αυτές τις διοργανώσεις εξουθενωμένος επειδή έχει παίξει σε πολλά παιχνίδια όλη την σεζόν».

Επιπλέον μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους νεαρούς άσους της εθνικής Αγγλίας, ξεχωρίζοντας τον Λουκ Σο, ενώ αποκάλυψε και το πρόβλημα που έχει αυτή η ομάδα.

«Ο Στέρλινγκ, ο Στάριτζ και ο Μπάρκλεϊ είναι ενδιαφέροντα ταλέντα. Μου αρέσει ο Σο, ο οποίος για εμένα είναι ένας από τους δυνατότερους σε όλη την Ευρώπη στην θέση του», ήταν η παραδοχή του Ντι Κάνιο, για να προσθέσει: «Οι παίκτες της Αγγλίας θα πρέπει να βελτιώσουν την μεταξύ τους συνεννόηση και τον τρόπο που κάνουν επιθέσεις». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: