Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Επανέρχεται για Φυτανίδη ο ΑΠΟΕΛ!

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Γιώργου Δώνη βρίσκεται εκ νέου ο Σωκράτης Φυτανίδης, με τους δύο να γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στον Ατρόμητο.

Επανέρχεται για Φυτανίδη ο ΑΠΟΕΛ
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Γιώργος Δώνης είναι ο παίκτης του Ατρόμητου, Σωκράτης Φυτανίδης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.kerkida.net.

Για τον 30χρονο ποδοσφαιριστή είχαν ενδιαφερθεί οι πρωταθλητές Κύπρου και τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά το θέμα «κόλλησε» στο οικονομικό, καθώς δεν τα βρήκε ο σύλλογος της Λευκωσίας με τους Περιστεριώτες. Εν συνεχεία οι «μπλε» ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Φυτανίδη μέχρι το 2017.

Το συγκεκριμένο «φλερτ» αναθερμάνθηκε τον τελευταίο καιρό, ενώ ο 45χρονος τεχνικός γνωρίζεται πολύ καλά με τον συγκεκριμένο παίκτη από την κοινή τους θητεία στον Ατρόμητο. Επιπλέον, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ έχει στα υπόψιν του άλλους τρεις στόπερ που μπορούν να αγωνιστούν και στα άκρα της άμυνας και μεταξύ αυτών βρίσκεται ο Τάσος Παπάζογλου του Ολυμπιακού.

Πρόσφατα, όπως είχε αναφερθεί σε δημοσιεύματα, ότι ο Φυτανίδης είχε φανερώσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ελληνική ομάδα. Φαίνεται ότι είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δεν αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Γιώργου Παράσχου για το κέντρο της άμυνας, καθώς έπαιζαν συνήθως οι Λαζαρίδης-Ταυλαρίδης και ψάχνει για ομάδα, στην οποία θα έχει περισσότερες πιθανότητες για να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: