Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Θέλει Δερμιτζάκη ο Πανσερραϊκός!

dermitzakis2-650x434
Το όνομα του έμπειρου κόουτς με παρουσία σε Σούπερ Λίγκα έχει πέσει… στο τραπέζι για τον Πανσερραϊκό!

Μπορεί η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού να μην έχει θέσει ακόμη τους στόχους του πλάνου της επόμενης χρονιάς, ωστόσο είναι δεδομένο πως ο πήχης θα ανέβει, όπως και το μπάτζετ, καθώς άπαντες είναι αποφασισμένοι να δημιούργησουν μία ομάδα επιπέδου Football League για παν ενδεχόμενο και ήδη έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν τα πρώτα σενάρια για την θέση του προπονητή, εκεί όπου εκτός απροόπτου δεν θα υπάρξει ανανέωση με τον Ανδρέα Παντζιαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν το πιο δυνατό σενάριο που κυκλοφόρησε στις Σέρρες λέγεται… Παύλος Δερμιτζάκης!
Ο 44χρονος προπονητής που έχει μπει πολλές φορές στο παρελθόν στη λίστα των «λιονταριών» χωρίς αποτέλεσμα, Τελευταία του ομάδα ήταν ο ΟΦΗ, ενώ προηγουμένως έχει καθίσει στον πάγκο των Εργοτέλη, Ατσαλένιου, Διαγόρα, Πανθρακικού, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης.
Ο Δερμιτζάκης ποτέ δεν έκρυψε την συμπάθεια του για τον Πανσερραϊκό, καθώς και η συζυγός του κατάγεται από την περιοχή της Βισαλτίας και επισκέπτεται συχνά το Νομό και σίγουρα έχει ενδιαφέρον πως μπορεί να εξελιχθεί η επιθυμία των «κόκκινων» να τον φέρουν στις Σέρρες!
Πέρα όμως από τον Πάυλο Δερμιτζάκη, στον Πανσερραϊκό εξετάζουν κι’ άλλες περιπτώσεις προπονητών. Ένα όνομα επίσης που σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει στη λίστα των διοικούντων της ομάδας και εξετάζεται είναι και του Κώστα Βασιλακάκη.
Πηγή: Serressport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: