Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Περάσαμε, αλλά… δε φτάσαμε!!

Δυσκολότερη κι από το να… προκριθεί αποδεικνύεται η προσπάθεια της Εθνικής να φτάσει στη Βραζιλία! Μετά τη βλάβη του αεροπλάνου, η δυσκολία να βρεθεί πτήση επέτεινε την ταλαιπωρία της αποστολής.

Περάσαμε, αλλά… δε φτάσαμε!
Σε απίστευτη ταλαιπωρία -χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη- υποβλήθηκε η Εθνική ομάδα στις ΗΠΑ.

Η βλάβη του αεροπλάνου ανέβαλε την πρωινή πτήση για τη Βραζιλία και ανάγκασε τους διεθνείς και την υπόλοιπη αποστολή να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο τους στο Νιου Τζέρσεϊ.

Έτσι, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρέμεινε καθηλωμένο στη Νέα Υόρκη περιμένοντας να βρεθεί άλλη πτήση. Παρά τις έντονες διαβουλεύσεις ωστόσο ανάμεσα στη FIFA και την αεροπορική εταιρεία, δεν έγινε εφικτό ν’ αναχωρήσει νωρίτερα απ’ τις 22:00 τοπική ώρα (05:00 ώρα Ελλάδας) όταν και προγραμματίστηκε τελικά να πετάξει.

Κατόπιν όλων αυτών λοιπόν -κι αφού θα χρειαστούν ένα ταξίδι σχεδόν 12 ωρών μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους- οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο θα αφιχθούν στο Ρεσίφε. Εκεί όπου αναγκαστικά θα χρειαστούν ώρες ξεκούρασης και θα χάσουν οριστικά μια προπόνηση απ’ αυτές που ήταν ρυθμισμένο να γίνουν επί βραζιλιάνικου εδάφους.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: