Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Σε πρώτο πλάνο ο Πιπίνης!!

Στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ έχουν στρέψει την προσοχή τους στην Καλλονή και ο Χρήστος Πιπίνης βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Τελειωμένες οι υποθέσεις των Χουάνμα, Μίνγκα.

Σε πρώτο πλάνο ο Πιπίνης
Στην τελική ευθεία έχουν μπει όλες οι μεταγραφικές υποθέσεις που βρίσκονται στην επιφάνεια για την Καλλονή. Ο Χρήστος Μίνγκας, που πήρε μέρος στη Superleague της σεζόν 2013-14, θα γίνει όπως όλα δείχνουν, παίκτης του συλλόγου της Μυτιλήνης και το ίδιο θα συμβεί και με τον Χουάνμα. Ο Ισπανός επιθετικός θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης. Σε καλό δρόμο βρίσκεται η περίπτωση του πρώην παίκτη των Αρκάδων, Τσίμο Ναβάρο.

Ωστόσο, είναι ανοικτό το «μέτωπο» και του αριστερού μπακ. Ο Ποντανί αποτελεί παρελθόν και πρέπει να αντικατασταθεί. Ο Χρήστος Πιπίνης, ο οποίος αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ έναν 24ωρο μετά την κατάκτηση του κυπριακού πρωταθλήματος, δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά σε ελληνικό σύλλογο. Αποτελεί τον πρώτο στόχο της Καλλονής για τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με την πλευρά του και οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα.

Στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιούνη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν και στόχος της ομάδας είναι έχουν κλείσει όλα αυτά τα μεταγραφικά ζητήματα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: