Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ελπίζει ο Κλίνσμαν!!

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και αυτό φαίνεται πως ισχύει και για την περίπτωση του τραυματία, Τζόσι Άλντιντορ, τον οποίο θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή ο τεχνικός των ΗΠΑ, Γιούργκεν Κλίνσμαν.

Ελπίζει ο Κλίνσμαν
Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Γιουργκέν Κλίνσμαν τον επιθετικό της Σάντερλαντ, Τζόσι Άλντιντορ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Γκάνα για την πρεμιέρα της ομάδας των ΗΠΑ στο Μουντιάλ.

Με το… αριστερό ξεκίνησε το Παγκόσμιο Κύπελλο για τον διεθνή επιθετικό των «μαυρόγατων», καθώς στον πρώτο αγώνα τη Δευτέρα τραυματίστηκε και την θέση του πήρε ο νεαρός επιθετικός της Άλκμααρ, Άρον Γιόχανσον.

Την Τρίτη στο Σάο Πάολο ο 24χρονος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομή, με το μέγεθος της ζημίας να επιτρέπει στον Κλίνσμαν να ελπίζει στις υπηρεσίες του παίκτη.

«Πρέπει να περιμένουμε για να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι ο οπίσθιος μοιραίος του και αν θα καταφέρει να ξανά παίξει στο Μουντιάλ. Θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να είναι απολύτως έτοιμος. Το ιατρικό επιτελείο με έχει αφήσει άφωνο με την δουλειά του. Ελπίζουμε ότι ο Τζόσι (Άλντιντορ) θα ανακάμψει, αλλά το πότε δεν το γνωρίζω». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: