Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Περίεργη σιγή για Μπιανκί!!

Στο… σκοτάδι παραμένουν τα ΜΜΕ για την κατάσταση υγείας του Ζιλ Μπιανκί. Κανένα ιατρικό ανακοινωθέν από την Ιαπωνία το πρωί της Δευτέρας για τον 25χρονο πιλότο. Ευθύνες στους διοργανωτές.

Περίεργη σιγή για Μπιανκί
Ο Ζιλ Μπιανκί εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Σουζούκα μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στο ιαπωνικό Grand Prix, αλλά δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για την κατάστασή του.

Η τελευταία πληροφόρηση που υπήρχε ήταν πως υποβλήθηκε σε επέμβαση μετά τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη όταν το μονοθέσιό του έπεσε πάνω στον γερανό που βρισκόταν στην άκρη της πίστας για να περισυλλέξει εκείνο του Άντριαν Σούτιλ, καθώς και ότι ανέπνεε χωρίς μηχανική υποστήριξη. Πάντως το Radio Monte Carlo μετέδωσε πως θα χρειαστεί και δεύτερη επέμβαση λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας, αλλά και το βράδυ διασωληνώθηκε.

Κανένας, τόσο από την πλευρά της FIA ή της Marussia, όσο κι από την οικογένεια του 25χρονου πιλότου δεν έχει δώσει νεότερες πληροφορίες, ενώ το πρωί της Δευτέρας δεν υπήρξε στην Ιαπωνία κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν κι από πλευράς του νοσοκομείου έχει γίνει γνωστό πως δεν έχει προγραμματιστεί κάποια επίσημη ενημέρωση τουλάχιστον για τις προσεχείς ώρες. Όλο αυτό το «σκοτάδι» γύρω από την κατάσταση του Γάλλου πιλότου είναι λογικό να έχει δημιουργήσει μεγαλύτερη ανησυχία, αλλά και απορίες.

Στο μεταξύ, πολύς λόγος γίνεται για τις ευθύνες που υπάρχουν για το ατύχημα. Πολλοί κατηγορούν τους Ιάπωνες διοργανωτές που επέμεναν να αρχίσει ο αγώνας στις 17:00 (τοπική ώρα), κόντρα στις συστάσεις να ξεκινήσει δύο ώρες νωρίτερα για να αποφευχθεί η έντονη βροχόπτωση και να μην υπάρχει πρόβλημα με την ορατότητα λόγω του σκότους που είχε αρχίσει να πέφτει στην πίστα στους τελευταίους γύρους. Υπενθυμίζεται πως το ατύχημα συνέβη λίγους γύρους πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, με το έργο των πιλότων να γίνεται ολοένα και δυσκολότερο λόγω της βροχής και της έλλειψης φωτός.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: