Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

«Σεβαστείτε την οικογένεια του Μπιανκί…»

Σε επιθυμία της οικογένειας του Ζιλ Μπιανκί αποδίδει η Marussia με ανακοίνωσή της την περιορισμένη πληροφόρηση για την κατάσταση της υγείας του Γάλλου πιλότου μετά το σοβαρό ατύχημά του.

«Σεβαστείτε την οικογένεια του Μπιανκί…»
Η Marussia «έσπασε» τη σιωπή της και περίπου μια μέρα μετά το ατύχημα του Ζιλ Μπιανκί τοποθετήθηκε επισήμως. Σε ανακοίνωσή της τονίζεται πως η περιορισμένη πληροφόρηση που υπάρχει για την κατάσταση της υγείας του Γάλλου πιλότου μετά το σοβαρό ατύχημά του αποτελεί επιθυμία της οικογένειάς του.

«Μετά το ατύχημα του Ζιλ Μπιανκί στο χθεσινό Grand Prix της Ιαπωνίας στην πίστα της Σουζούκα, η Marussia θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την τεράστια συμπαράσταση που εκφράζει απέναντι στον πιλότο και την ομάδα μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Σχετικά με την πληροφόρηση για την κατάσταση της υγείας του Ζιλ, θα σεβαστούμε την επιθυμία της οικογένειάς του. Μαζί με την υγεία του αποτελούν τις προτεραιότητές μας. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε για την υπομονή και την κατανόησή σας σχετικά με νεότερα για την κατάστασή του. Αυτά θα υπάρξουν σε συνεννόηση με το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, όταν κρίνουν εκείνοι πως είναι η κατάλληλη στιγμή.

Εκπρόσωποι της Marussia και της Ferrari θα παραμείνουν στο νοσοκομείο, στο πλευρό του Ζιλ και της οικογένειάς του
», αναφέρει η ανακοίνωση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: