Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Μήνυμα ελήφθη!!

Αποφασισμένοι στον Παναθηναϊκό για… μεταμόρφωση μετά τη διακοπή έπειτα και από την απαίτηση του κόσμου. Μινι-προετοιμασία από Αναστασίου, μεταγραφές τον Ιανουάριο. Εξελίξεις με Περιφέρεια για Λεωφόρο.

Μήνυμα ελήφθη
Το μήνυμα ήταν σαφές και ηχηρό. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θέλει άμεση βελτίωση και περισσότερο πάθος, όπως μετέφεραν στα ίδια τα μέλη της ομάδας οι οργανωμένοι κατά την επίσκεψή τους χθες στο Κορωπί.

Και το μήνυμα ελήφθη από όλους, αλλά δεν αρκούν τα λόγια. Οι φίλοι της ομάδας περιμένουν με πράξεις να το διαπιστώσουν και οι αγώνες αμέσως μετά τη διακοπή θα είναι οι πρώτες «εξετάσεις». Ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες του θα αξιοποιήσουν τη διακοπή που υπάρχει λόγω εθνικών ομάδων για να δουλέψουν στις αδυναμίες που υπάρχουν, ενώ και η διοίκηση κάνει τις δικές της κινήσεις.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν αργεί και είναι δεδομένο πως οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την επανένταξη του Μεντί Αμπέντ στο δυναμικό τους, αλλά και για την απόκτηση ενός σέντερ φορ περιοχής με έφεση στο γκολ. Ο Νίκος Νταμπίζας ήδη «χτενίζει» την αγορά και χθες βρισκόταν στο εξωτερικό (φήμες κάνουν λόγο για τη Γερμανία) για παρακολούθηση παικτών.

Δεν αδειάζει το Κορωπί

Χωρίς Πράνιτς, Καρέλη και Μπερίσα θα συνεχίζονται από σήμερα οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού λόγω των διεθνών τους υποχρεώσεων. Ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει την ευκαιρία στο διάστημα της διακοπής να δουλέψει με έναν ικανό αριθμό παικτών πάνω στις αδυναμίες της ομάδας. Μετά τη σημερινή προπόνηση έχει προγραμματιστεί διήμερο ρεπό, ενώ το Σάββατο το «τριφύλλι» θα αναμετρηθεί στην Κωνσταντινούπολη με την Μπασακσεχίρ σε φιλικό.

Αποφασίζουν για τις κινήσεις τους

Μέχρι την προσεχή Τετάρτη έχει δικαίωμα ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός να προχωρήσει σε αίτηση ακύρωσης της απόφασης που πήρε το ελεγκτικό συνέδριο και η οποία μπλοκάρει το κονδύλι των 7 εκατ. ευρώ, που είχε εγκριθεί από την προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής για την ανάπλαση του γηπέδου της Λεωφόρου.

ΠΑΕ και Ερασιτέχνης έχουν στείλει από κοινού επιστολή στην τωρινή διοίκηση της Περιφέρειας για να μάθουν τις προθέσεις της και θα περιμένουν απάντηση μέχρι την Τρίτη. Το πιθανότερο είναι η Περιφέρεια να μην εμπλακεί στην υπόθεση ρίχνοντας το μπαλάκι στο ελεγκτικό συνέδριο. Πάντως η κατάθεση της αίτησης ακύρωσης της απόφασης του ελεγκτικού συνεδρίου θεωρείται δεδομένη, είτε με τη στήριξη της Περιφέρειας, είτε χωρίς αυτή.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: