Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Πρόγραμμα αποτοξίνωσης ο Φελπς!!

Η νέα περιπέτεια του Μάικλ Φελπς οδήγησε τον πολυνίκη των Ολυμπιακών Αγώνων να αφήσει και πάλι την κολύμβηση και να δώσει μια λύση στο πρόβλημα με το αλκοόλ.

Πρόγραμμα αποτοξίνωσης ο Φελπς
Ο Φελπς μέσω του twitter έκανε την αυτοκριτική του, ανακοινώνοντας ότι θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προκειμένου «να δω τι πρέπει να κάνω για να καταλάβω τον εαυτό μου» όπως σημείωσε.

«Οι τελευταίες μέρες ήταν πραγματικά δύσκολες. Αναγνωρίζω πως δεν είναι το πρώτο σφάλμα στην κρίση μου και είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα, το οποίο θα με βοηθήσει να καταλάβω το τι πρέπει να κάνω για να καταλάβω τον εαυτό μου.

Η κολύμβηση αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, αλλά τώρα πρέπει να επικεντρώσω την προσοχή μου στο άτομό μου, να κάνω ό,τι είναι απαραίτητο για να μάθω από αυτή την εμπειρία και να πάρω καλύτερες αποφάσεις στο μέλλον» ήταν το μήνυμα του Φελπς

Ο Φελπς επέστρεψε φέτος στην ενεργό δράση δύο χρόνια μετά την αποχώρηση του από τις πισίνες, με στόχο, αρχικά, την πρόκρισή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν το 2015 κι έπειτα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016.

Πηγή: Waterpolive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: