Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

«Ματιές» σε Πάντιτς, «δεσμός» με Πλατέλλα!!

Τον Ντανίλο Πάντιτς τσέκαρε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για λογαριασμό της ΑΕΚ χθες σε αγώνα της Παρτιζάν στο Βελιγράδι. Ποιο το προφίλ του 18χρονου Σέρβου. Καλούν για ανανέωση τον Πλατέλλα.

«Ματιές» σε Πάντιτς, «δεσμός» με Πλατέλλα
Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει απλώσει τα δίχτυα του στην πατρίδα του αναζητώντας περιπτώσεις παικτών που μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την ΑΕΚ. Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» έχει ξεχωρίσει τον Ντανίλο Πάντιτς, τον οποίο είχε παρακολουθήσει στον αγώνα της Παρτιζάν με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Πέμπτη και τον ξανάδε στον χθεσινό αγώνα με τη Μλάντοστ (2-1).

Πρόκειται για έναν 18χρονο μέσο (γεννημένος στις 26/10/1996), που μπορεί να αγωνίζεται τόσο σαν κεντρικός ή εσωτερικός μέσος, όσο και σαν «δεκάρι». Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, είναι διεθνής με τις «μικρές» ομάδες της Σερβίας κι έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 16,5 ετών. Φέτος μετρά ήδη 10 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέρσι είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του η Γιουβέντους, αλλά έκανε πίσω γιατί δεν είχε ακόμη ενηλικιωθεί κι έπρεπε να μετεγκατασταθεί όλη η οικογένειά του στο Τορίνο.

Ο Πάντιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το προσεχές καλοκαίρι (!), αλλά πρόθεση της Παρτιζάν είναι να του το επεκτείνει προτού φύγει ελεύθερος. Σκοπός της ΑΕΚ δεν είναι να «αρπάξει» τον παίκτη, λόγω και των καλών σχέσεων των ανθρώπων της με την Παρτιζάν, αλλά αν υπάρξουν οι προϋποθέσεις να αποκτηθεί ένας παίκτης με τις δικές του προοπτικές δεν θα πει «όχι».

Ο ανερχόμενος μέσος της Παρτιζάν δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης που είδε ο Μιλοβάνοβιτς χθες. Τσέκαρε ξανά τον 28χρονο Μαυροβούνιο αριστερό μπακ Βλάντιμιρ Βολκόφ, που είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι, ενώ στη λίστα του ήταν και ο 18χρονος δεξιός εξτρέμ Άντριγια Ζίβκοβιτς, που όμως ήταν τραυματίας.

«Δένει» Πλατέλλα

Το συμβόλαιο του Βαγγέλη Πλατέλλα με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και πρόθεση της διοίκησης είναι να τον καλέσει άμεσα για την επέκτασή του. Ο 26χρονος εξτρέμ έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας με την απόδοση και το πάθος του, ενώ εκτιμήθηκε ιδιαίτερα η παραμονή του στην ομάδα το καλοκαίρι, όταν και είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον της Μπέρμιγχαμ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: