Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Πρόβα τζενεράλε χωρίς… σέντερ φορ η ΑΕΚ!

Μπρέτσεβιτς και Ντ’ Ακόλ δεν είναι απόλυτα έτοιμα και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό με τον Πιερικό την Τρίτη στην Κατερίνη.

Πρόβα τζενεράλε χωρίς… σέντερ φορ η ΑΕΚ
Χωρίς του δύο παίκτες περιοχής που διαθέτει θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Οι Ιβάν Μπρέσεβιτς και Άλεξ Ντ’ Ακόλ δεν κρίθηκαν 100% έτοιμοι, ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης κι ενδυνάμωσης και ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να μην τους πάρει μαζί του για το τεστ με τον Πιερικό στην Κατερίνη την προσεχή Τρίτη (16:00). Εκτός έμειναν και οι Άρης Σοϊλέδης και Βασίλης Τσεβάς συνέχισαν τα προγράμματά τους.

Οι «κιτρινόμαυροι» τη Δευτέρα θα γυμναστούν στις 14:00 κι εν συνεχεία η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για Θεσσαλονίκη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Κατερίνη.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σβάρνας, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Ζόριτς και Φαγιέ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: