Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Γκαρσιά: «Ο Μανωλάς δεν πρέπει να γίνεται αστυνόμος»


Τα νεύρα του Κώστα Μανωλά μετά το φάουλ του Μοράτα που οδήγησε στην αποβολή τους απ’ το ντέρμπι της Ρόμα με τη Γιουβέντους σχολίασε ο Ρούντι Γκαρσιά.«Η περιοχή τους είναι 17 μέτρα» είπε για τα πέναλτι

Γκαρσιά: «Ο Μανωλάς δεν πρέπει να γίνεται αστυνόμος»
Την ενέργεια του Κώστα Μανωλά που οδήγησε στην αποβολή του απ’ το ντέρμπι της Ρόμα με τη Γιουβέντους σχολίασε ο Ρούντι Γκαρσιά στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα της ομάδας του.

Ο τεχνικός της Ρόμα ανέφερε πως ο Έλληνας αμυντικός δεν πρέπει να παίρνει το νόμο στα χέρια του, τονίζοντας: «Το τάκλιν του Μοράτα ήταν πολύ επικίνδυνο, όμως ο Μανωλάς δεν πρέπει να γίνεται αστυνόμος του εαυτού του. Υπήρχε εκνευρισμός στο γήπεδο, όμως αυτά πρέπει να τα διαχειρίζεται ο διαιτητής».

Για τα πέναλτι που δόθηκαν εναντίον της ομάδας του οριακά μέσα στην περιοχή, αστειεύτηκε: «Ίσως η περιοχή στο γήπεδο της Γιουβέντους να είναι 17 μέτρα», ενώ γενικότερα για τη διαιτησία στο ματς είπε:

«Έχει φτάσει η ώρα να βοηθηθούν οι διαιτητές σε τέτοιες περιπτώσεις, ώστε να φαίνεται αν το φάουλ είναι έξω απ’ την περιοχή. Χρειάζεται η βοήθεια της τεχνολογίας, ώστε να μη δίνονται πέναλτι -φαντάσματα».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: