Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Τα συμπεράσματα για Γιουβέντους!!

Εκτός από τον συνεργάτη του Μίτσελ που ήταν χθες το βράδυ στο Τορίνο για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι της Γιουβέντους με τη Ρόμα και ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού είδε τον αγώνα.

Τα συμπεράσματα για Γιουβέντους
Ρεπό είχαν στον Ολυμπιακό, αλλά για κάποιους η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν στραμμένη την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Ρόμα.

Σε περίπου δύο εβδομάδες οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τη «Γηραιά Κυρία» για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, ένα παιχνίδι που είναι κρίσιμο για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για να συνεχίσουν στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το χθεσινό ντέρμπι του Καμπιονάτο παρακολούθησε ο Αντώνης Λεμονάκης, ο οποίος θα ενημερώσει σχετικά τον Μίτσελ, ο οποίος και εκείνος είδε από την τηλεόραση τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Ισπανός έβγαλε τα συμπεράσματά του και εκείνο που προκύπτει είναι πως η Γιουβέντους είναι ιδιαίτερα μαχητική, αφού – αν και κατάφερε να προηγηθεί – βρέθηκε πίσω στο σκορ (2-1) και τελικά κατάφερε να νικήσει.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιλαμβάνονται ότι η Γιουβέντους είναι ιδιαίτερα δύσκολος αντίπαλος και θα χρειαστεί να υπερβούν εαυτούς για να καταφέρουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στα μεταξύ τους παιχνίδια. Στα θετικά της ιταλικής ομάδας είναι η τρομερή φυσική κατάσταση και στα πρώτα λεπτά του χθεσινού ματς ασκεί ασφυχτική πίεση, ενώ είναι πολύ καλή και στο ψηλό παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τον Πογκμπά, που είναι το «μηχανάκι» στη μεσαία γραμμή των «μπιανκονέρι», ο Τέβες, που έχει αναλάβει το τελευταίο διάστημα αναλάβει το επιθετικό βάρος της ομάδας.

Ωστόσο, η Γιουβέντους δείχνει ευάλωτη και στις αντεπιθέσεις, κάτι που έκανε ο Ολυμπιακός στον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό, οι παίκτες της Γιουβέντους είναι σκληροί και δεν αφήνουν καμία φάση να πάει χαμένη.

Αυτά είναι σε γενικές γραμμές κάποια από τα συμπεράσματα του Μίτσελ και των συνεργατών του για τη «Γηραιά Κυρία», αλλά θα εμβαθύνει σε λεπτομέρειες για να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα για του για αυτούς τους αγώνες.

Ο Ισπανός περιμένει την επιστροφή του Σιόβα, αν και στο μυαλό του υπάρχει η εναλλακτική λύση του Εντινγκά. Στα χαφ υπάρχουν κάποια «θέματα», αφού ο Ντοσεβί και ο Γκαζαριάν (που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη) είναι τραυματίες και ο Φουστέρ είναι και εκείνος στα «πιτς».

Παράλληλα, ο 51χρονος τεχνικός ψάχνει τρόπο για να «φτιάξει» τον Μήτρογλου, με τον Διαμαντάκο να είναι ο μόνος ετοιμοπόλεμος αυτή τη στιγμή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: