Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Πρώτο κουμάντο στον Παναθηναϊκό ο Φύσσας!!

Πανίσχυρος σήμερα στον Παναθηναϊκό ο Τάκης Φύσσας, ο υπουργός εξωτερικών της ΠΑΕ, όπως του αρέσει να τον αποκαλούν. O Aποδυτηριάκιας αποκαλύπτει στον sportdog... Στην μπάντα ο Κωνσταντίνου, με την άφιξη του Φύσσα, πεσμένες οι μετοχές του Νταμπίζα.
Ακόμα και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και διευθύνων σύμβουλος Σιωπήλης έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο με την κυριαρχική πλέον παρουσία του Τάκη Φύσσα.
Παίρνει πρωτοβουλίες ο παληός ποδοσφαιριστής της ομάδας στα νέα του καθήκοντα, όμως ακόμα είναι ενωρίς να κρίνει κάποιος την αποτελεσματικότητα της εταιρικής του δραστηριότητας.
Οι κινήσεις του Φύσσα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εύκολα υποβαθμίζονται από τους καλοθελητές. Ο Αλαφούζος που έχει το επάνω χέρι σ' όλα είναι εκείνος που θα πει την τελευταία κουβέντα και για τον Φύσσα και για τους... σχολιαστές του.

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ στον ΠΑΟ και δεύτερη σεζόν ο Γιάννης Αναστασίου ενώ σκεφτόταν να αποχωρήσει, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Κατ' αρχήν αξίζουν συγχαρητήρια στον επαγγελματία Γιάννη Αναστασίου που αποφάσισε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τούτη τη σαιζόν. Κάποιος άλλος στη θέση του θα έβρισκε μια δικαιολογία και θα τα παράταγε. Θα αμόλαγε κι ένα παραμυθάκι για μικρά παιδιά. Ότι η αποστολή μου εξετελέσθη, ό, τι ήταν να κάνω το πέτυχα, ευχαριστώ τη διοίκηση και τους παίκτες, γεια σας, μερσί, ευχαριστώ, που λένε και οι Πόντιοι.
Έτσι που λες. Δεν είναι κορόιδο ο Αναστασίου, είδε ότι η δουλειά βρωμάει στον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει σάλιο, επόμενο ήταν να σκεπτόταν ότι δεν τον συμφέρει να μείνει δεύτερη σαιζόν. Επειδή το πιθανότερο θα ήταν να ακυρώσει την επιτυχία της πρώτης του σαιζόν. Γιατί, όμως, δεν έφυγε ο Γιάννης Αναστασίου και το ρισκάρησε;
Πήρε κύπελλο με νίκη εντυπωσιακή στον τελικό επί του ΠΑΟΚ. Κατάφερε να τερματίσει πρώτος στα play-off. Και πάνω απ' όλα έκανε εκείνο το αλησμόνητο 3-0 στο Καραϊσκάκη. Πώς να τα επαναλάβει αυτά ο Παναθηναϊκός όταν δεν πατάει καλά; Όταν έχει σοβαρό και αξεπέραστο όπως φαίνεται πρόβλημα στην άμυνα. Όταν δυσκολεύεται στο σκοράρισμα με την απουσία του Μπεργκ.
Λέγονται διάφορα γιατί ο Αναστασίου παρέμεινε στη Λεωφόρο. Ίσως το πιο κοντά στην αλήθεια είναι ότι τον παραμύθιασαν πως θα γίνει ο Νο1 προπονητής στην Ελλάδα. Ότι όλη η Ελλάδα θα μιλάει για σένα αν ο Παναθηναϊκός έχει μια δεύτερη κολλητή πετυχημένη σαιζόν, μάλιστα αν καταφέρει να ξανακερδίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: