Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Τάσεις… φυγής από Γαλανό!!

Ενοχλημένος από την προσπάθεια ανθρώπων του Άρη να βρουν επενδυτή και από τον στενό έλεγχο του Ερασιτέχνη παρουσιάζεται ο Γιώργος Γαλανός.

Τάσεις… φυγής από Γαλανό
Η προσπάθεια των ανθρώπων του Άρη να βρουν έναν επενδυτή φαίνεται πως προκαλεί την ενόχληση του Γιώργου Γαλανού, με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος να φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από την ομάδα!

Σύμφωνα με τη SportDay, από το περιβάλλον του Βορειοελλαδίτη επιχειρηματία προκύπτει ότι η τελευταία αφορμή ήταν οι επαφές των παραγόντων του συλλόγου με την πλευρά του Κοσμά Καλαϊτζίδη, ο οποίος εμφανίζεται να έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να μπει στην ομάδα.

Παράλληλα, ο κ. Γαλανός θεωρεί ότι παρά την αποχώρηση του Χάρη Παπαγεωργίου, ελάχιστα έχουν αλλάξει και κυρίως στον έλεγχο που του ασκείται από τον ΑΣ, με τους ανθρώπους του να λένε ότι περισσότερη ελευθερία.

Μέχρι στιγμής ο διοικητικός ηγέτης του Άρη δεν έχει αναφέρει επίσημα το παραμικρό, αλλά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει δεν είναι καθόλου απίθανο.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται συνάντηση του κ. Γαλανού με τον Ερασιτέχνη και εκεί θα συζητηθούν όλα τα θέματα της ομάδας και σε αυτό το ραντεβού φαίνεται πως θα πέσουν οι υπογραφές για τα χρήματα που θα βάλει στον Άρη.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: