Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

«Η πιο δύσκολη αποστολή το ματς με τον Άρη»

Για τον αγώνα του Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Άρη μίλησε ο Γιάννης Κτιστάκης. Το μέλος του προπονητικού τιμ της ομάδας χαρακτήρισε την αναμέτρηση ως «την πιο δύσκολη αποστολή».

«Η πιο δύσκολη αποστολή το ματς με τον Άρη»
Η ΑΕΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει την προσεχή Τρίτη (7/10) τον Άρη για τον θεσμό του Κυπέλλου. Η «Βασίλισσα» επιστρέφει στην Α’ Εθνική και θέλει διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει γι’ αυτή τη σπουδαία πρόκριση, όπως τόνισε και ο Γιάννης Κτιστάκης.

Ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Ζιάγκου, σημείωσε πάντως πως αυτός ο αγώνας θα είναι μια πολύ δύσκολη αποστολή για τους παίκτες της «Ένωσης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα, ο Γιάννης Κτιστάκης είπε: «Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή και καλά δουλεμένη ομάδα, που βασίζεται κυρίως στην άμυνα και στο τρανζίσιον παιχνίδι της. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες, που έχουμε για να νικήσουμε και να προκριθούμε εμείς στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Πρόκειται για την πιο δύσκολη αποστολή, καθώς αγωνιζόμαστε εκτός έδρας και επιπλέον θα έχουμε αντίπαλο μια ομάδα μ’ αυτή τη δυναμική».

Για την κατάσταση της ΑΕΚ: «Είναι γεγονός ότι είμαστε πολύ καλά ψυχολογικά μετά τις δύο νίκες μας στο Κύπελλο. Από κει και πέρα, είναι γνωστό ότι δίνουμε επίσημους αγώνες, αλλά ταυτόχρονα κάνουμε και προετοιμασία. Θέλω να πιστεύω, ότι τηρουμένων των συνθηκών θα είμαστε όσο πιο ετοιμοπόλεμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: