Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

«Να παίξουμε σοβαρά κόντρα στην ΑΕΚ»

Το μυαλό όλων στον Άρη βρίσκεται αυτές τις μέρες στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ την ερχόμενη Τρίτη στο «Nick Galis Hall».

«Να παίξουμε σοβαρά κόντρα στην ΑΕΚ»
Έτσι, ο Ντρου Νέιμικ, ο οποίος δείχνει έτοιμος μετά το οστικό οίδημα που τον ταλαιπώρησε, τόνισε πως αυτός και ο συμπαίκτες του πρέπει να αγωνιστούν σοβαρά κόντρα στον «Δικέφαλο», θεωρώντας σημαντικό τον θεσμό για τον «αυτοκράτορα», στάθηκε στο πικ εντ ρολ και στους καλούς σουτέρ της «Ένωσης» και ζήτησε τη μαζική συμπαράσταση του κόσμου την Τρίτη.

Αναλυτικά: «Περιμένουμε με ανυπομονησία το πρώτο φετινό ματς μπροστά στον κόσμο μας. Θέλουμε να δείξουμε τη δουλειά που κάνουμε τόσο καιρό και είμαστε έτοιμοι για να νικήσουμε. Το Κύπελλο είναι σημαντική διοργάνωση για την ομάδα μας. Τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς είναι γι’ αυτό το θεσμό και δουλεύουμε σκληρά για να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Αρχικά, πρόκειται για κόντρα ανάμεσα σε δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα καλό αντίπαλο, ο οποίος έχει επικίνδυνους σουτέρ και καλούς παίκτες στο πικ εντ ρολ. Θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ με μεγάλη σοβαρότητα και ελπίζουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Θέλουμε να δούμε τον κόσμο μαζικά στο γήπεδο και ανυπομονούμε να ζήσουμε τη συμπαράστασή του. Εμείς, από την πλευρά μας, υποσχόμαστε ότι θα παλέψουμε σκληρά και θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε, να προσφέρουμε ένα καλό θέαμα και να χαροποιήσουμε τους φιλάθλους μας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: