Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Ιβάνοβιτς: «Να παίζουν καλύτερα οι παρόντες»

Μπορεί να είχε αρκετούς «βασικούς» παίκτες εκτός, ωστόσο ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν το θεώρησε ως δικαιολογία για την ήττα απ’ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. «Όσοι είναι μαζί μας, πρέπει να παίζουν καλύτερα», είπε.

Ιβάνοβιτς: «Να παίζουν καλύτερα οι παρόντες»
Ένα μίνι «καμπανάκι» στους... υπάρχοντες παίκτες χτύπησε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού απ' την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μην θέλοντας να χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία τις πολλές απουσίες.

«Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Απέδειξε πως είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Εμείς, από την πλευρά μας, κάναμε κάποια πράγματα καλά ειδικά στην άμυνα, εκτός από το τέταρτο δεκάλεπτο που δεν τα καταφέραμε. Είχαμε πολλές σημαντικές απουσίες παικτών λόγω τραυματισμών. Πρόκειται για παίκτες που μας βοηθούν σημαντικά στο σκοράρισμα και ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθουμε. Πάντως, δεν είναι δικαιολογία οι τραυματισμοί, όσοι είναι μαζί μας πρέπει να παίζουν καλύτερα», είπε σχετικά ο Μαυροβούνιος κόουτς.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς τόνισε από την πλευρά του: «Ήρθαμε να παίξουμε σε ένα ανταγωνιστικό τουρνουά. Είχαμε αρκετές απουσίες και δεν ήταν δυνατό να είμαστε στο 100%. Σταθήκαμε καλά για 30 λεπτά αλλά στην τέταρτη περίοδο κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση και δεν καταφέραμε να μείνουμε κοντά στο σκορ ως το τέλος. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: