Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Ιτούδης: «Τιμή μου»

Περήφανος για τα 13 χρόνια που πέρασε στον Παναθηναϊκό και τα όσα πέτυχε μαζί του δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης. «Δεν είναι αυτή η πραγματική εικόνα του ΠΑΟ», είπε ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ.

Ιτούδης: «Τιμή μου»
«Είναι πολύ μεγάλη τιμή που υπήρξα για 13 χρόνια σε αυτή την ομάδα. Την ομάδα που εκπροσώπησε και ανέδειξε το ελληνικό μπάσκετ», ήταν κάποια απ’ τα λόγια του Δημήτρη Ιτούδη, θέλοντας να εκφράσει πόσο περήφανος είναι που υπήρξε μέλος του Παναθηναϊκού.

Ερωτηθείς για την νυν εικόνα των πράσινων, ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δήλωσε βέβαιος πως όταν επιστρέψουν οι πολλοί τραυματίες, το τριφύλλι θα «μεταμορφωθεί».

«Ευχαριστώ πολύ τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς για τα καλά λόγια που είπε για την ομάδα μου. Αυτό που θέλουμε και εμείς από τη πλευρά μας είναι να επιστρέψουν οι παίκτες μας και να προπονηθούμε όλοι μαζί. Ο στόχος μας είναι η επόμενη προπόνησή μας.

Αυτή δεν είναι η πραγματική εικόνα του Παναθηναϊκού. Έχουν πολλούς τραυματισμούς και είναι σίγουρο ότι όταν επιστρέψουν οι παίκτες του υγιείς το αγωνιστικό του πρόσωπο θα είναι τελείως διαφορετικό. Για εμένα είναι πολύ μεγάλη τιμή που υπήρξα για 13 χρόνια σε αυτή την ομάδα. Την ομάδα που εκπροσώπησε και ανέδειξε το ελληνικό μπάσκετ.

Δεν είναι δύσκολο να παίζω απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά τιμή. Σημαίνει πως έχω φτάσει σε υψηλό επίπεδο. Σίγουρα αυτή δεν είναι η πραγματική εικόνα του Παναθηναϊκού καθώς είχε πολλές απουσίες. Διαθέτει καλή ομάδα και ποιοτικό ρόστερ»,
είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας κόουτς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: