Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Κάρολ-Μοδέστο: «Χρειάζεται χρόνο ο Ολυμπιακός…»

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κακή ομάδα, λόγω δύο αρνητικών αποτελεσμάτων, σύμφωνα με όσα δήλωσαν δύο πρώην ποδοσφαιριστές του. Διαβάστε τις δηλώσεις του Ρόι Κάρολ και του Φρανσουά Μοδέστο.

Κάρολ-Μοδέστο: «Χρειάζεται χρόνο ο Ολυμπιακός…»
Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό και γνωρίζουν πολύ καλά τη νοοτροπία που επικρατεί στον σύλλογο.

Ένα από αυτά είναι πως οι οπαδοί δεν συγχωρούν τα αρνητικά αποτελέσματα, πόσω μάλλον αν πρόκειται για δύο συνεχόμενες ήττες.

Παρόλα αυτά, ο Ρόι Κάρολ και ο Φρανσουά Μοδέστο τονίζουν ότι οι Πειραιώτες είναι μία νέα ομάδα, η οποία χρειάζεται χρόνο για να «δέσει» και σύντομα όλοι θα δουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

«Έπειτα από ήττες, το παν είναι να σηκώνεις άμεσα ψηλά το κεφάλι. Δεν μπορεί να γίνει κακή ομάδα από τη μία στην άλλη. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Πέρυσι έφτασε μία ανάσα από τα προημιτελικά του Champions League. Υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες. Αυτοί και ο προπονητής πρέπει να βρουν τη λύση. Ως τερματοφύλακας, ξέρω καλά πως τα λάθη παικτών της θέσης μου αλλά και των αμυντικών φαίνονται περισσότερο. Συνήθως καταλήγουν σε γκολ. Όλοι κάνουν λάθη, κάτι που δεν θέλουμε. Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να είσαι δυνατός. Η άμυνα αρχίζει από τον επιθετικό και η επίθεση από τον τερματοφύλακα και τους αμυντικούς. Είναι ομαδική η δουλειά. Το κλειδί, λοιπόν, είναι να συγκεντρωθείς στο επόμενο ματς. Ο Ρομπέρτο, τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά, είναι σπουδαίος. Έχει να δώσει πολλά. Πρέπει να υπάρχει δυνατός δεσμός μεταξύ των παικτών. Δεν υπάρχει “εγώ” ή “εσύ”, αλλά μόνο “εμείς”», τόνισε στη Real News ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας της Νοτς Κάουντι και ο Γάλλος άσος της Μπαστιά δήλωσε στην ίδια εφημερίδα:

«Η ομάδα άλλαξε πολλούς παίκτες το καλοκαίρι. Είναι λογικό να θέλει χρόνο. Έχει αρκετούς νέους και σε ηλικία, αλλά παράλληλα είναι ποιοτικοί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει οι νέοι παίκτες να μπουν στη νοοτροπία της ομάδας κι αυτό θέλει τον χρόνο του. Είμαι σίγουρος πως θα έρθουν καλύτερες μέρες. Μην ξεχνάμε πως δεν υπάρχουν μικρές ομάδες στο Champions League. Ούτε η Μάλμε είναι μικρή, παρότι μπορεί αρκετός κόσμος να την υποτίμησε ακούγοντας το όνομά της. Στο γήπεδο φαίνονται όλα. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς καλούς παίκτες. Στην ουσία, έχει δύο διαφορετικές 11άδες. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του. Υπομονή και στήριξε θέλει. Δεν μπορεί η ομάδα που κέρδισε με 3-2 την Ατλέτικο να έγινε κακή σε μία ή δύο νύχτες μετά από δύο ήττες». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: