Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Πιθανή η επιστροφή Λούκας!!

Αρκετές φαίνεται πως είναι οι πιθανότητες ο Λούκας Πέρεθ να επιστρέψει τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ, αφού ο Ισπανός δεν παίζει στη Λα Κορούνια και οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται παίκτη για τα άκρα.

Πιθανή η επιστροφή Λούκας
Το Σάββατο προέκυψε η πληροφορία ότι στον ΠΑΟΚ εξετάζουν «ζεστά» το ενδεχόμενο επιστροφής του Λούκας Πέρεθ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι πιθανότητες για την επιστροφή του Ισπανού εξτρέμ αυξάνονται από τη στιγμή που δεν έπαιξε ούτε στο χθεσινό ματς της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με τη Σεβίλλη.

Ο 26χρονος παίκτης έμεινε στον πάγκο, ενώ στα προηγούμενα ματς δεν ήταν καν στην αποστολή. Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση, έχοντας στο μυαλό τους να τον καλέσουν πίσω.

Άλλωστε, αυτή τη στιγμή λείπει ένας παίκτης για τα άκρα της επίθεσης και ο Λούκας είχε δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Μάλιστα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δε φαίνεται ότι θα δυσκολευτεί για να πείσει τον σύλλογο της Γαλικίας για να λήξει νωρίτερα ο δανεισμός, πόσω μάλλον από τη στιγμή που ο Ισπανός δεν χρησιμοποιείται και μένει στον πάγκο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: