Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Κωνσταντινίδης: «Το μυαλό μου στη Δόξα» (AUDIO)

Τις πληροφορίες περί ενδιαφέροντος του Άρη προς το πρόσωπό του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου σχολίασε στο Αθλητικό Metropolis ο Βασίλης Κωνσταντινίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Για τις πληροφορίες περί ενδιαφέροντος του Άρη: «Στην ουσία δεν υπάρχει κάτι επίσημο από την πλευρά του Άρη. Το μυαλό μου είναι στην Δόξα Δράμας και να μπορέσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Δόξα μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου. Δεν είναι ξεκάθαρο το πότε τελειώνει το συμβόλαιο μου γιατί μιλάμε για ερασιτεχνικά σωματεία και είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση».

Για τις καλοκαιρινές επαφές του με τον Άρη: «Το καλοκαίρι είχα κάνει μια συζήτηση για να έρθω και να βοηθήσω την ομάδα, αλλά ο κ. Καλαϊτζίδης έβαλε φρένο και έτσι δεν προχώρησε η υπόθεση. Όσον αφορά το σήμερα, δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση. Εμένα σαν επαγγελματία με ενδιαφέρει να παίξω στον Άρη, ωστόσο έχω συμφωνία με την Δόξα και θα κοιτάξω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου».

Για την εικόνα που έχει για τον Άρη: «Ο Άρης έχει την συνταγή με παίκτες καλούς να πρωταγωνιστεί. Με την μεταγραφική περίοδο που έρχεται μπορεί να ενισχυθεί περισσότερο και να πάρει την άνοδο».

Ακούστε ολόκληρη την τοποθέτηση του Βασίλη Κωνσταντινίδη στον Γιώργο Μπούζο:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: