Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Παίξτε μπάλα!!

Συναίνεση δεν επιτεύχθηκε, λύσεις δεν βρέθηκαν, αλλά όλα δείχνουν πως η ΕΠΟ θα κάνει δεκτό το αίτημα που θα καταθέσει σήμερα εγγράφως η Super League και θα υπάρξει ξανά δράση στο πρωτάθλημα.

Παίξτε μπάλα!
Δίχως να επιτευχθεί, για πολλοστή φορά, η απαιτούμενη συναίνεση, ούτε φυσικά να λυθεί κανένα από τα χρόνια προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όλα δείχνουν πως θα υπάρξει ξανά δράση στη Super League (αλλά και στη Football League) αυτή την εβδομάδα.

Οι επικεφαλής των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας (σε αντίθεση με αυτούς της δεύτερης) ούτε χθες κατάφεραν να συμφωνήσουν σε ένα κείμενο επιστολής προς την ΕΠΟ για το αίτημα κανονικής διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Τουλάχιστον τέσσερις ΠΑΕ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Παναιτωλικός, είχαν σοβαρές αντιρρήσεις για το περιεχόμενο του προτεινόμενου από τη λίγκα κειμένου θεωρώντας πως δεν υπάρχει δέσμευση για την επίλυση κανενός προβλήματος κι απλώς τα… κρύβει κάτω από το χαλί. Παρά τις διαδοχικές και μέχρι αργά χθες βράδυ συνεχείς διαβουλεύσεις μέσω τηλεφώνου, δεν βρέθηκε κοινό σημείο επαφής ανάμεσα στις ομάδες.

Παρ’ όλα αυτά, θα σταλεί εγγράφως αίτημα στην ΕΠΟ για επανέναρξη του πρωταθλήματος, έστω κι αν όπως φαίνεται στην επιστολή δεν θα υπάρξει ούτε ανάληψης ευθύνης για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, ούτε προτάσεις για τη λήψη μέτρων που θα βελτιώσουν την κατάσταση στο πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και παρά την αρχική αδιάλλακτη στάση της ομοσπονδίας πως αν δεν υπάρξουν τα παραπάνω, θα βάλει λουκέτο επ’ αόριστον στο πρωτάθλημα, όλα δείχνουν πως θα αποφασίσει να οριστούν κανονικά διαιτητές για τους προσεχείς αγώνες με το σκεπτικό πως «… το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να σταματήσει όσο αναζητούνται λύσεις».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: