Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

«Θέλαμε εκδίκηση για την ήττα στην Τουρκία»

Ως εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο αγώνα είδαν οι άνθρωποι της Πινάρ Καρσίγιακα τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο άμεσος συνεργάτης του Ουφούκ Σαρίτσα, Σερβέτ Ουσουνέρ.

«Θέλαμε εκδίκηση για την ήττα στην Τουρκία»
Ο Ουφούκ Σαρίτσα δεν έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και γι’ αυτό μίλησε ο Σερβέτ Ουσουνέρ, μετά τη νίκη της Πινάρ Καρσίγιακα επί του ΠΑΟΚ.

Ο άμεσος συνεργάτης του Τούρκου προπονητή δήλωσε πως τα σφυρίγματα των διαιτητών προκάλεσαν εκνευρισμό, ενώ εξέφρασε και την ενόχλησή του για το πανό που αναρτήθηκε στην Πυλαία, το οποίο είχε υβριστικό περιεχόμενο κατά της γειτονικής χώρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σερβέτ Ουσουνέρ:

«Ήταν σημαντική νίκη για εμάς γιατί χάσαμε κάποια ματς στο τέλος. Θεωρούσαμε κομβικό αυτό το ματς για την συνέχεια και για να μην χάσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την δεύτερη θέση. Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, έχει έναν αξιοσέβαστο προπονητή. Χάσαμε στην Τουρκία και θέλαμε την εκδίκηση σήμερα. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για την φιλοξενία και όλα ήταν εξαιρετικά μέχρι το πανό (σ.σ. για το υβριστικό πανό κατά της Τουρκίας) που εμφανίστηκε. Από ότι κατάλαβα αυτή η ενέργεια δεν ήταν αποδεκτή από τον επίσημο ΠΑΟΚ αλλά και το σύνολο του κόσμου της ομάδας. Για την διαιτησία αδυνατούμε να καταλάβουμε την αποβολή του προπονητή μας ενώ υπήρχαν σφυρίγματα που δεν ήταν υψηλού επιπέδου. Μετά την αποβολή του προπονητή, προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την ηρεμία. Δεν κάναμε κάτι εξτρά. Είμαστε μια ομάδα με χημεία και απλά θέλαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Για την αποβολή του, Ουφούκ Σαρίτσα (δέχτηκε δύο τεχνικές ποινές): «Δεν έχω σαφή άποψη. Πιθανόν να είχαν δίκιο οι διαιτητές αλλά έπρεπε να σκεφτούν τι έγινε μέχρι να αποβληθεί. Με τα σφυρίγματα τους, του προκάλεσαν εκνευρισμό».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει την ισοβαθμία: «Παίζουμε στην τελευταία αγωνιστική με την Κουμπάν. Μέχρι το τελευταίο παιχνίδι θα είναι ρευστά τα πράγματα. Εμείς παλεύουμε για την πρώτη θέση και το χειρότερο για την δεύτερη».

Για το γιατί δεν έδωσε το παρών στην συνέντευξη ο Σαρίτσα: «Ήταν απόφαση δική του...».

Ο Ντάριλ Στρόμπερι από τη μεριά του, είπε: «Ήταν ένα σκληρό ματς. Βάλαμε μεγάλα σουτ, ο ΠΑΟΚ τα έχασε και εκεί κρίθηκε το ματς. Η ζώνη μας βοήθησε και αναγκάσαμε τον ΠΑΟΚ να πετύχει πολλά τρίποντα».

Για την αποβολή του προπονητή του: «Έτσι φέρεται σε όλα τα ματς. Δεν μας ένοιαζε αυτό το θέμα, ήμασταν συγκεντρωμένοι και στο τέλος ήμασταν σίγουροι πως μπορούσαμε να τα καταφέρουμε».

Για την εμφάνισή του: «Σίγουρα ήταν το καλύτερο μου ματς. Έβαλα τα σουτ σήμερα και ανέβηκε η αυτοπεποίθησή μου».

Για την "μονομαχία" του με τον Κάρτερ: «Η δουλειά μου ήταν να δυσκολέψω τον Κάρτερ και στις δύο πλευρές του γηπέδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: