Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Μπέγκιτς: «Είμαι σε καλή κατάσταση»

Έτοιμος να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις Λαμποράλ Κούτσα δήλωσε το νέο μεταγραφικό της απόκτημα, Μίρζα Μπέγκιτς.

Μπέγκιτς: «Είμαι σε καλή κατάσταση»
Χαρούμενος που θα φορέσει τη φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα δήλωσε ο Μίρζα Μπέγκιτς. Ο Σλοβένος σέντερ τόνισε πως είναι σε καλή κατάσταση και πως είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της αντιπάλου του Ολυμπιακού στον τέταρτο όμιλο της Ευρωλίγκας.

Μάλιστα, ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού ενσωματώθηκε στην αποστολή των Βάσκων, η οποία ταξίδεψε στη Λιθουανία για την αναμέτρηση με τη Νεπτούνας, όπου αναμένεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της Λαμποράλ Κούτσα και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μπορώ να βοηθήσω στην άμυνα με τις τάπες, αλλά και να σκοράρω από τη ρακέτα, καθώς πιστεύω πως αυτά είναι που χρειάζεται η ομάδα αυτή τη στιγμή», δήλωσε αρχικά ο Μίρζα Μπέγκιτς και συμπλήρωσε: «Η Λαμποράλ Κούτσα είναι μία ομάδα με μεγάλη παράδοση που θέλει να γίνεται καλύτερη χρόνο με το χρόνο. Έχει τρομερούς φιλάθλους και το ξέρω γιατί έχω αγωνιστεί αρκετές φορές ως αντίπαλος στην έδρα της».

Για την κατάστασή του: «Γενικά είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν γνωρίζω ακόμα το σύστημα της ομάδας, γι’ αυτό θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ το ταχύτερο δυνατό».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: