Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Στη σκιά του «τίγρη»

Τη στιγμή που όλα στην ΑΕΚ κινούνται γύρω από τη σημερινή συν. Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Μιλοβάνοβιτς βλέπει παίκτες στη Λατινική Αμερική και ο Δέλλας ετοιμάζει την ομάδα για την Παναχαϊκή.

Στη σκιά του «τίγρη»
Όλα σήμερα στην ΑΕΚ γυρίζουν γύρω από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας θα παραχωρήσει στις 12:00 εκτάκτως συνέντευξη Τύπου για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και τις κατηγορίες του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο «τίγρης» αναμένεται να περάσει στην αντεπίθεση και όσα θα πει αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Την ίδια στιγμή, η καθημερινότητα της ομάδας συνεχίζεται. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς παρακολούθησε τα ξημερώματα τον αγώνα Κρισιούμα-Μπαΐα (0-1) και επειδή είναι η δεύτερη φορά που βλέπει τους γηπεδούχους που είναι καταδικασμένοι σε υποβιβασμό, είναι προφανές πως κάποιον έχει βάλει στο μάτι. Ο 27χρονος αμυντικός χαφ Ροντρίγκο Σόουζα δεν αγωνίστηκε, σε αντίθεση με τον 27χρονο αριστερό μπακ Μπρούνο Κορτέζ, που ανήκει στη Σάο Πάουλο. Από τους φιλοξενούμενους αρέσουν οι 19χρονοι Παρά (αριστερός μπακ) και Μπρούνο Παουλίστα (κεντρικός χαφ), που αγωνίστηκαν βασικοί.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ αναμένεται να μεταβεί στην Ουρουγουάη και να παρακολουθήσει το ματς μεταξύ της Νασιονάλ Μοντεβιδέο και της Γιουβεντούδ. Επιστρέφοντας θα παρουσιάσει μια λίστα με όλες τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στους Μπάγεβιτς και Δέλλα για να αποφασιστεί αν θα γίνει κίνηση για κάποιον παίκτη.

«Σαν να έχουμε ματς…»

Ούτε χθες έμαθαν οριστικά στην ΑΕΚ αν θα γίνει κανονικά ο προγραμματισμένος για την Κυριακή (18:00) αγώνας με την Παναχαϊκή. Ο Τραϊανός Δέλλας επανέλαβε στους παίκτες του πως πρέπει να προετοιμάζονται σαν να είναι δεδομένο πως θα αγωνιστούν. Πάντως ο ίδιος δεν έδειξε ακόμη τις σκέψεις του για την ενδεκάδα, στην οποία δεν αναμένονται εκπλήξεις. Ερωτηματικό παραμένει αν θα μπει στην αποστολή ο Νίκος Γεωργέας, που από χθες προπονείται κανονικά, αλλά ίσως κριθεί ανέτοιμος. Σίγουρα εκτός είναι μόνο ο Άρης Σοϊλέδης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: