Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

«Η υποκρισία πλέον περισσεύει»

Την αντίδραση του Παναθηναϊκού έφερε η δήλωση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Δημήτρη Αγραφιώτη που άφηνε αιχμές για τον Γιάννη Αλαφούζο. «Θα έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί», αναφέρουν οι πράσινοι.

«Η υποκρισία πλέον περισσεύει»
Δεν έμειναν αναπάντητα από τον Παναθηναϊκό τα όσα καταλόγισε στον Γιάννη Αλαφούζο, ο Δημήτρης Αγραφιώτης.

Μέσω κύκλων οι πράσινοι κάνουν λόγο για υποκρισία, ξεκαθαρίζουν πως θα κινηθούν νομικά εναντίον του και «επιτίθενται» στον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, λέγοντας πως θα έπρεπε ήδη να έχει υποβάλλει την παραίτησή του από όταν βγήκαν στο φως της δημοσιότητας οι συνομιλίες του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιώργο Σαρρή.

«Ο κύριος Αγραφιώτης, που κατά δήλωσή του προέρχεται από τον Ολυμπιακό και θέλει την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, έπρεπε να είχε την ευθιξία και να παραιτηθεί μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα το πόρισμα - καταπέλτης του εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα και αποκαλύφθηκαν οι συνομιλίες του προέδρου του Ολυμπιακού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ από πακιστανικά καρτοκινητά. Η υποκρισία πλέον περισσεύει. Από εδώ και πέρα το λόγο έχει μόνο η δικαιοσύνη», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: