Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Μόνο ο... Θεός ξέρει!!

Ποιοι θα παίξουν κόντρα στην Αρσεναλ; Ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει μια τεράστια λίστα με τραυματίες, ανέτοιμους, κουρασμένους και κανείς δεν γνωρίζει το βασικό σχήμα που θα παρατάξει στο «Εmirates». Γράφει ο Πολύδωρος Παπαδόπουλος. 
Κάθε μέρα και ένα νέο πρόβλημα για τον Λουίς Φαν Χάαλ, με την διακοπή να κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση στα αποδυτήρια. Η λίστα τραυματιών ολοένα και μεγαλώνει και στο ντέρμπι με την Αρσεναλ αναζητούν όλοι ποιο θα είναι το βασικό σχήμα. Σας παραθέτουμε μια... ενδεκάδα με τραυματίες, ανέτοιμους και... κουρασμένους.
Αρχή με τον γκολκίπερ. Ο Νταβίντ Ντε Χέα υπέστη εξάρθρωση σε δάχτυλο στην προπόνηση με την Εθνική Ισπανία. Πριν τον τραυματισμό του βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση και για πολλούς έκανε το καλύτερο ξεκίνημά του στους «κόκκινους». Θα παίξει κόντρα στην Αρσεναλ; Οι Βρετανοί τονίζουν πως είναι δύσκολο, εκτός από τη... Daily Mail!
Στα δεξιά βρίσκουμε τον Ράφαελ, ο οποίος έπαιξε με την Τσέλσι και μετά... τέλος. Τραυματίστηκε, μπήκε στο πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο είναι δύσκολο να παίξει κόντρα στην Αρσεναλ.
Στο κέντρο της άμυνας ο Φαν Χάαλ θα μπορούσε να έχει τους Ρόχο, Εβανς. Δύσκολο, αφού και οι δυο είναι τραυματίες. Ο Αργεντίνος υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και ο Ολλανδός θα τον έχει στα πλάνα του σε λίγες εβδομάδες. Ο Εβανς... πρόλαβε να παίξει τρία ματς. Δεν αποκλείεται να τον δούμε κόντρα στους Λονδρέζους, αν και δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος.
ADVERTISEMENT
Στο αριστερό άκρο θα μπορούσαμε να δούμε ακόμα έναν τραυματία. Ο Μπλιντ είναι εξαιρετικός τόσο στο κέντρο της άμυνας, στον άξονα, αλλά και στο αριστερό άκρο (τον είδαμε στο Μουντιάλ). Ο Ολλανδός υπέστη σοβαρή ζημιά στο γόνατο και θα μείνει εκτός αρκετές εβδομάδες.
Ο Λίνγκαρντ έκανε ντεμπούτο κόντρα στη Σουόνσι, αλλά για... λίγο. Σοβαρός τραυματισμός και ακόμα μια χαμένη λύση στα δεξιά. Ο Φαν Χάαλ ελπίζει να τον έχει τον Δεκέμβρη στα πλάνα του.
Στο κέντρο θα μπορούσαμε να δούμε το δίδυμο Κάρικ - Τζόουνς, αλλά όχι τώρα. Ο πρώτος έχει... καταφέρει να παίξει δυο ματς, προσπάθησε να επιστρέψει, τραυματίστηκε με την Εθνική, αλλά ελπίζει πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στην Αρσεναλ. Τον Τζόουνς τον είδαμε και στο κέντρο. Τελευταίο του ματς ήταν με τη Γουέστ Μπρομ. Θα μπορούσε να επιστρέψει στον αγώνα του «Emirates», αν και είναι ανέτοιμος.
Στο αριστερό άκρο θα μπορούσε να παίξει ο Ασλεϊ Γιανγκ. Μόλις τέσσερις εμφανίσεις φέτος, αφού το πρόβλημα στη βουβωνική χώρα τον κρατά εκτός και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει.
Τι θα γίνει με τον Ραδαμέλ Φαλκάο; Ο πατέρας του τονίζει πως θα παίξει κόντρα στην Αρσεναλ, αλλά οι διαδοχικοί τραυματισμοί, ο πάγος στο γόνατο έπειτα από κάθε προπόνηση προκαλούν πολλά ερωτηματικά. Ο Κολομβιανός είναι ακόμα ανέτοιμος, αν και στο ντέρμπι είναι πιθανόν να τον δούμε στην αποστολή.
Ο Γουέιν Ρούνεϊ ήταν αμφίβολος για τα ματς με την Αγγλία, ωστόσο κόντρα στη Σκωτία έδειξε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα. Στο προσκλητήριο για Αρσεναλ θα δηλώσει πανέτοιμος, ωστόσο το ιατρικό τιμ της Γιουνάιτεντ ανησυχεί για τα σημάδια κόπωσης. Εξάλλου, φέτος δεν είναι η χρονιά του...
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: