Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

«Μόνο με δικαστικές αποφάσεις»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Χατζηαποστόλου και μίλησε για την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τον Θόδωρο Κουρίδη:
«Ασχολείται η δικαιοσύνη με τον κ. Κουρίδη και την υπόθεση του διαιτητή που του έκαψαν τον φούρνο. Υπάρχει μια διαδικασία που είναι σε εξέλιξη και θα δούμε τι θα γίνει. Ο Θόδωρος Κουρίδης έγινε πρόεδρος σε μια σκιώδη κυβέρνηση και ενώ τα έκανε όλα αυτός φαινόταν ο Σαρρής και ο Πιλάβιος. Μόνο ο Γκαγκάτσης τον είχε με τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι. Εγώ αντιδρούσα με αυτά που περνούσε αλλά είχα καταντήσει γραφικός».
Για την ευθύνη των Ενώσεων:
«Το μεγαλύτερο κακό υπάρχει στους συναδέλφους προέδρους των Ενώσεων. Ο κ. Παλάσκας από όσο έμαθα η κόρη του ήδη δουλεύει. Συνέχεια καταδεικνύουν πως το αυτοδιοίκητο είναι επιζήμιο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά δεν είναι έτσι. Η κυβέρνηση με τον στραγγαλισμό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο προκαλεί αυτές τις καταστάσεις. Έχοντας οικονομικά ομήρους τους προέδρους των Ενώσεων αποσπάν τη σιωπή τους. Θα πρέπει η πολιτεία να το δει. Εμένα με είχαν καλέσει σε απολογία επειδή είχα επισημάνει όλα όσα βλέπουμε όλοι και όλα όσα έπρεπε να κάνω κριτική. Όταν οι πρόεδροι θέλουν να πουν 2 κουβέντες και δουν πως με φίμωσαν στην πειθαρχική, δεν θα μιλήσουν. Ο κ. Σαρρής έχει φτάσει με τις πράξεις του την ομοσπονδία σε μια θέση που θα χάσει 10.000.000 ευρώ. Όταν δεν καταφέρει να μπει η Εθνική ομάδα στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση και όταν δεν έρθουν οι επιχορηγήσεις, τι μένει για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο; Το θέμα είναι πως πας για να αντιδράσεις όχι για να σιωπήσεις. Οι περισσότεροι νιώθουν μια ηθική αναστολή και δεν αντιδρούν».
Για το αυτοδιοίκητο:
«Δυστυχώς το αυτοδιοίκητο έχει να κάνει με αυτά τα ζητήματα. Όταν παρανομεί όμως η ομοσπονδία υπάρχουν τα ποινικά δικαστήρια. Ακόμα φταίνε και οι πρωθυπουργοί. Όταν βγαίνει ο ένας και ο άλλος και λέει πως είναι Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός όλα αυτά παίζουν ρόλο».
Για το αν μπορεί να βρεθεί λύση:
«Μόνο με δικαστικές αποφάσεις μπορεί να υπάρξει λύση. Δεν νομίζω πως θα υπάρξει ηθική αναστολή από τον κ. Σαρρή να παραιτηθεί. Μετά από την όλη φασαρία που έγινε με τα δικαστήρια τους συσπείρωσαν ενώ υπήρχε η προοπτική να τους διώξουν. Φοβούνται να πάνε σε πρόωρη εκλογή του προέδρου. Το είδαν αυτοί που είναι πίσω από τον κ. Σαρρή και του είπαν να παραμείνει».
Για την υπόθεση Ζωγράφου:
«Δεν έχω προσωπική άποψη και δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η ευαισθησία κάποιων προκαλεί αντιρρήσεις. Η ομοσπονδία δεν αντέδρασε έτσι και σε άλλες περιπτώσεις. Αν ήταν ελαφρώς ο τραυματισμός θα πίστευα άλλα πράγματα αλλά έχω επιφυλάξεις για το αν ήταν ποδοσφαιρικό όλο αυτό επειδή παραλίγο να τον σκοτώσουν».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: