Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

«Πρώτα να σωθούμε…»

Η παραμονή στην Α1 αποτελεί προτεραιότητα για τον Κόροιβο, όπως δήλωσε ο Γιώργος Γαλιώτος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πρώτα να σωθούμε…»
Το πολύ καλό, ίσως απρόσμενο για πολλούς, ξεκίνημα του Κοροίβου στην Α1 δεν παίρνει τα μυαλά των ανθρώπων της ομάδας. Ο σέντερ του συλλόγου της Αμαλιάδας, Γιώργος Γαλιώτος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 κατέστησε σαφές πως προέχει η σωτηρία και μόνο εφόσον αυτή εξασφαλιστεί θα υπάρξει αναπροσαρμογή στόχων. Παράλληλα αναφέρθηκε στη συμπαράσταση της Αμαλιάδας στην ομάδα, αλλά και τη συνεργασία του με τον Χάρη Μαρκόπουλο.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Γαλιώτος μίλησε στην εκπομπή Play Ball και στους Μάνο Ζερβάκη, Νίκο Ζέρβα και Μαρίνο Πρίντεζη για:

-την κατάσταση της υγείας του: «Είχα ένα πρόβλημα στη μέση. Επανήλθα όμως και είμαι σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, χωρίς πρόβλημα».

-την πορεία και τους στόχους του Κοροίβου: «Ο βασικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή έχουμε τρεις νίκες σε έξι ματς και στα δύο από τα τρία χαμένα ματς χάσαμε στο τέλος και στις λεπτομέρειες. Δεν υπάρχει για μας στόχος πλέι οφ. Το πρωτάθλημα της Α1 είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Δουλεύουμε πολύ, έχουμε καλό κλίμα και χημεία».

-τη στήριξη του φιλάθλου κοινού: «Ο κόσμος, ολόκληρη η πόλη, έχει στηρίξει την ομάδα και υπάρχει ένα τρομερό κλίμα. Από πέρσι, όταν αρχίσαμε να κάνουμε ένα σερί νικών, ο κόσμος ‘ζεστάθηκε’ και φέτος είναι ακόμη πιο κοντά μας. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι πολύ ωραία, χωρίς κανένα επεισόδιο».

-τη συνεργασία με τον Χάρη Μαρκόπουλο: «Είναι ένας νέος προπονητής που έχει και τις γνώσεις και όρεξη για δουλειά. Αυτός είναι ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός. Του αρέσει η δουλειά και θέλει να βγάζουμε υγεία στο παρκέ».

-το επερχόμενο ματς με τον Πανιώνιο: «Είναι ένα κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες. Ο Πανιώνιος είναι τρομερά βελτιωμένος, κάθε εβδομάδα έχει και νέους παίκτες, ενώ εμφανίζεται σε κάθε αγώνα και καλύτερος. Πιστεύω πως θα γίνει ένα μεγάλο ντέρμπι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: