Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

«Κοιτάμε μπροστά»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Τσάνας. Μίλησε για την φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Σερβία αλλά και την γενικότερη απογοητευτική εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τα προβλήματα στην Εθνική ομάδα:
«Η ήττα με τα Φερόε δημιούργησε προβλήματα αγωνιστικά και ψυχολογίας. Είχαμε ένα φιλικό με πολλές σκέψεις στο μυαλό των παικτών. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι αλλά περνάμε δύσκολες στιγμές. Το έργο είναι δύσκολο και η συνέχεια θα πρέπει να βρει τους ποδοσφαιριστές πολύ πιο ήρεμους».
Για τις προσωπικότητες στην Εθνική ομάδα:
«Κάθε ομάδα έχει κανόνες. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ξεχωριστές προσωπικότητες αλλά ένας προπονητής θέλει να βγάζουν τα καλά τους στοιχεία. Μετά από ένα τέτοιο ξεκίνημα ίσως κάποιοι ποδοσφαιριστές να πήραν παραπάνω βάρος από όσο μπορούν να αντέξουν».
«Για το επεισόδιο που έγινε με τον Παναγιώτη Κονέ:
Έχει ένα κάταγμα στη μύτη μετά το χθεσινό παιχνίδι και θα πήγαινε χθες στο νοσοκομείο. Ο εκνευρισμός είναι κακός σύμβουλος. Όταν τελείωσε το παιχνίδι δεν υπήρχε πρόβλημα με κανέναν. Αναγνώρισε και ο ίδιος μετά το λάθος του σε δηλώσεις του».
Για την επόμενη μέρα της Εθνικής:
«Δεν υπάρχει ένα πρόβλημα αλλά μια σειρά γεγονότων που έχουν οδηγήσει εδώ την Εθνική. Έγινε αλλαγή προπονητή, σταμάτησαν κάποιοι ποδοσφαιριστές και κάποιοι θεώρησαν πως θα περνούσαμε εύκολα. Κάποια πράγματα δεν ξεκίνησαν όπως θέλαμε. Πολλές μεγάλες ομάδες δυσκολεύονται και η ψαλίδα μικρών και μεγάλων κλείνει. Πρέπει να παρουσιάσουμε γρήγορα ένα ποιοτικό σύνολο. Όταν δεν λειτουργεί καλά το σύνολο δεν έχεις αποτελέσματα».
Για το αν θα παραμείνει στην Εθνική ομάδα:
«Αυτό που κλήθηκα να κάνω ήταν να κατέβω στα Χανιά και κάναμε μια προπόνηση για το παιχνίδι με τη Σερβία. Ενώ είμαι στην Εθνική Ελπίδων πήγα και με την Εθνική Νέων στη Κατερίνη να παίξει κάποια παιχνίδια επειδή έφυγε ο κ. Τζαλακώστας. Τώρα επιστρέφω στις Ελπίδες και πάλι».
Για τον κόσμο στα Χανιά:
«Ο κόσμος αγαπάει την Εθνική ομάδα. Αυτά τα αποτελέσματα δεν μπορούν να ισοπεδώσουν την ιστορία αυτής της ομάδας. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Άλλες φορές στο ποδόσφαιρο γίνεται αυτό που θες άλλες φορές όχι. Είμαι σίγουρος πως οι παίκτες το διαισθάνονται και από το επόμενο παιχνίδι θα υπάρξει μεγάλη αλλαγή».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: