Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

«Έχουμε δεμένα χέρια»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας και μίλησε για την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Για το τι πρέπει να γίνει για να βελτιωθεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Στη θεωρία πολλά ακούγονται αλλά εμείς οι μικρές ομάδες δεν έχουμε πολύ δύναμη. Στη Λιβαδιά ένας Κάμπαξης είχε θυμίσει… Σπάθα αλλά πήρε καλό βαθμό και εμείς πληρώσαμε πρόστιμο. Έχουμε φίμωτρο αλλά και δεμένα χέρια. Οι κανονισμοί αυτή την στιγμή είναι εσκεμμένα αυτοί. Φοβάμαι πως μια κίνηση θα μας έθετε εκτός ποδοσφαίρου, δεν θα ακολουθούσε καμιά άλλη ομάδα αλλά θα επωφελούνταν πολλές».
Για την στάση του ΠΑΟΚ στα Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ:
«Πιστεύω πως η στάση του κ. Βρύζα μέσα στο Δ.Σ ήταν πολλές φορές σημαντική και έδωσε βήμα και σε άλλες ομάδες. Η στάση του ήταν καλή και δεν είναι τόσο σιωπηλός όσο ακούγεται. Κάποιος βλέπει που είναι η πλειοψηφία και δεν βάζει κάποιο θέμα επειδή δεν θα μπει καν στη συζήτηση».
Για το αν σκέφτεται μια σύμπραξη με κάποιες άλλες ομάδες για να αλλάξει η κατάσταση:
«Πριν από καιρό είχα παρακαλέσει τους προέδρους των μεγάλων ομάδων να καθίσουν και να βρουν τα 5 πράγματα που μας ενώνουν. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε ποτέ».
Για το γεγονός πως δεν υπήρξαν αντιδράσεις για τις μαγνητοφωνημένες συζητήσεις:
«Δεν μπορώ να γίνω δικαστής και να δικάσω κάποιον επειδή έμαθα κάτι, ούτε να γίνω τιμωρός. Υπάρχουν όργανα, εισαγγελείς και δικαστές. Η κατάντια πρέπει να σταματήσει και αυτό το σκέφτεται ο κάθε Έλληνας».
Για τις θέσεις της Σούπερ Λιγκ με την οποία διαφωνούν ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός:
«Εγώ είμαι ξεκάθαρος και έχω δώσει την απάντηση μου. Καταδικάζουμε ότι έγινε και πρέπει να βρεθούν και οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί. Στο χαρτί της Σούπερ Λιγκ γράφει πως και τα ΜΜΕ θα πρέπει να σιωπούν. Σε αυτό διαφωνώ κάθετα».
Για την πιθανότητα ο Χρήστος Πανόπουλος να αποχωρήσει με την Ξάνθη από το Ελληνικό πρωτάθλημα:
«Αν πράγματι το εννοεί ο κ. Πανόπουλος θεωρώ πως είναι λυπηρό. Ο κ. Πανόπουλος και η Ξάνθη χρειάζονται στο πρωτάθλημα. Νιώθω μια οπισθοχώρηση. Δεν νομίζω πως μπορεί να πολεμήσει με αυτό τον τρόπο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: