Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Μίλησε με Κόκε!!

Επαφή με τον Σέρχιο Κόκε είχαν πρόσφατα οι άνθρωποι του Άρη, καθώς ο Πάουλο Κάμπος έχει ζητήσει να αποκτηθεί ένας επιθετικός που μπορεί να παίξει στην κορυφή και στα πλάγια. Ανοικτό του Νεμπεγλέρα.

Μίλησε με Κόκε
Στη μεταγραφική λίστα του Άρη προστέθηκε ακόμη ένας πρώην παίκτης των «κιτρίνων». Ως γνωστόν εξετάζονται οι περιπτώσεις των Νέτο, Καμπάνταη, Γόγολου, Νεμπεγλέρα και το νέο όνομα είναι αυτό του Σέρχιο Κόκε.

Ο Πάουλο Κάμπος έχει ζητήσει να αποκτηθεί ένας επιθετικός, που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κορυφή, αλλά και στα «φτερά». Σύμφωνα με τη «Goal News» υπήρξε την Τετάρτη επαφή με τον Σέρχιο Κόκε που έπαιξε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από το 2006 έως το 2011, όταν και πήγε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Χιούστον Ντιναμό. Ο 31χρονος (πλέον) ποδοσφαιριστής δεν έκλεισε την πόρτα στον Άρη και οι δύο πλευρές αναμένεται να τα ξαναπούν σύντομα. Ο Ισπανός αγωνίζεται στη Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ και οι υποχρεώσεις του ολοκληρώνονται σε περίπου έναν μήνα από τώρα.

inner

Μάλιστα το συγκεκριμένο θέμα προέκυψε λίγα 24ωρα μετά την κυκλοφορία στο διαδίκτυο ενός βίντεο, στο οποίο ο Κόκε τραγουδούσε ένα σύνθημα (με πολλά… «μπιπ») των οπαδών της πρώην ομάδας του κατά του ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά τον Κώστα Νεμπεγλέρα, το θέμα παραμένει «ζεστό» και η περίπτωση του απασχολεί όλο και περισσότερο τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς εκτιμάται ότι έχει όλο το… πακέτο που απαιτείται. Δηλαδή, έχει τα (αγωνιστικά) χαρακτηριστικά που θέλουν. Επιπλέον, γνωρίζει την κατηγορία, καθώς πέρυσι βρέθηκε στην ίδια θέση, πετυχαίνοντας τον στόχο της ανόδου με τη Λάρισα, ενώ θεωρείται ότι μπορεί να βοηθήσει και στα αποδυτήρια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: