Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Μίτσελ: «Λύση για τη βία και το πρωτάθλημα»

Σε μια λύση που θα επιτρέψει τη συνέχιση του πρωταθλήματος ευελπιστεί ο Μίτσελ. «Καμία ανοχή σε θέματα βίας. Πρέπει όμως να βρούμε και μία λύση με άλλο τρόπο», τόνισε για την διακοπή.

Μίτσελ: «Λύση για τη βία και το πρωτάθλημα»
Το δικό του μήνυμα κατά της βίας έστειλε ο Μίτσελ, ελπίζοντας ότι τελικά θα ξεπεραστούν τα εμπόδια και θα διεξαχθεί η προσεχής αγωνιστική.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού χαρακτήρισε δικαιολογημένη την διαμαρτυρία των διαιτητών, τόνισε ότι δεν πρέπει να υπάρξει καμία ανοχή σε τέτοια θέματα, όμως εξήγησε ότι ταυτόχρονα θα πρέπει να βρεθεί και μια λύση για να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα.

Τα λεγόμενά του στο Novasports:

«Πιστεύω πως όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή σε θέματα βίας. Όπως προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τη βία μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος συμβεί κάποιο περιστατικό βίας, το οποίο είναι παράνομο.

Πιστεύω, λοιπόν, πως πρέπει να υπάρχει μηδενική ανοχή στα περιστατικά βίας μέσα και έξω από τα γήπεδα. Όμως, πρέπει να είμαστε και λίγο διπλωμάτες γιατί συμμετέχουμε σε επαγγελματικά πρωταθλήματα. Στο πλαίσιο της μη ανοχής, πρέπει να βρούμε και μία λύση με άλλο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω πως η διαμαρτυρία των διαιτητών είναι δικαιολογημένη.

Πρέπει να βρούμε λύσεις για να μην συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Αλλά και να βρούμε λύσεις για να μη σταματήσει το πρωτάθλημα. Γιατί δεν είναι πρόβλημα καθαρά αθλητικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: