Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Φαν Χάαλ: «Απορώ πώς είμαι υποψήφιος…»

Με ρεαλισμό, αλλά και χιούμορ, ο Λουίς Φαν Χάαλ σχολίασε το γεγονός ότι είναι υποψήφιος για το βραβείο του προπονητή της χρονιάς από τη FIFA.

Φαν Χάαλ: «Απορώ πώς είμαι υποψήφιος…»
Έχοντας οδηγήσει την Ολλανδία στα ημιτελικά του Μουντιάλ, ο Λουίς Φαν Χάαλ κέρδισε μια υποψηφιότητα για το βραβείο του προπονητή της χρονιάς από τη FIFA. Κι αυτή δεν… ανακλήθηκε ούτε μετά την κακή πορεία της Μαν. Γιουνάιτεντ, κάτι που προκαλεί απορίες και στον ίδιο.

«Αν δει κανείς τα φετινά αποτελέσματα της Μαν. Γιουνάιτεντ, είναι απίστευτο πώς είμαι στη λίστα των υποψηφίων για το βραβείο του προπονητή της χρονιάς», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός.

Όσο για τη Χρυσή Μπάλα, προέβλεψε πως νικητής θα είναι πάλι ένας εκ των Κριστιάνο Ρονάλντο ή Μέσι, αν και ο ίδιος θα ψήφιζε κάποιον Γερμανό. «Πάντα πρέπει να κερδίζεις κάτι για να πάρεις τη Χρυσή Μπάλα και το μεγαλύτερο τρόπαιο όλων είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ελπίζω να πάρει τη Χρυσή Μπάλα κάποιος παίκτης της Γερμανίας, γιατί θα το αξίζει. Και στην Bundesliga το επίπεδο των αγώνων είναι πολύ υψηλό». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: